2 aprilie 2016 Comentarii 0

Barack Obama îl critică pe Donald Trump: „Nu știe mare lucru în chestiuni de politică externă”

Barack Obama îl critică pe Donald Trump: „Nu știe mare lucru în chestiuni de politică externă”

Barack Obama a formulat, vineri, critici dure la adresa candidatului republican la Casa Albă, Donald Trump. Actualul lider de la Casa Albă a denunțat poziția miliardarului pe marginea problemei nucleare și a sugerat că acesta „nu știe mare lucru” în chestiuni de politică externă. 

Președintele american a fost întrebat, în timpul unei conferințe de presă susținute după Summitul securității nucleare, cu privire la recentele declarații ale lui Trump, care a spus că a venit, poate, timpul ca Japonia și Coreea de Sud să se apere singure și să se doteze cu arme nucleare.

„Ce ne spun declarațiile la care vă referiți? Ne spun că persoana care le-a făcut nu știe mare lucru în chestiuni de politică externă, sau de politică nucleară, sau legat de peninsula coreeană, sau despre lume în general”, a afirmat Obama, însă fără a rosti numele lui Trump.

Obama a subliniat, de asemenea, că recentele declarații ale lui Trump au fost evocate de lideri străini în marja summitului și că „oamenii se întristează din cauza alegerilor americane”, transmite Agerpres.

„Alianța noastră cu Japonia și Coreea de Sud este în centrul politicii noastre” de apărare și „un element central al politicii noastre în Asia”, a precizat Obama. „Nu vă jucați cu aceasta”, a subliniat președintele american, adăugând că în Biroul Oval nu are ce căuta „cineva care nu recunoaște importanța” strategiei SUA în Asia, pusă în aplicare de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Post-ul Barack Obama îl critică pe Donald Trump: „Nu știe mare lucru în chestiuni de politică externă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Barack Obama îl critică pe Donald Trump: „Nu știe mare lucru în chestiuni de politică externă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Jose Mourinho își pregătește plecarea de la Chelsea! Revine în Italia? / VIDEO

Jose Mourinho își pregătește plecarea de la Chelsea! Revine în Italia? / VIDEO – Codaș în Premier League și aflat pe buza prăpastiei la Chelsea, portughezul Jose Mourinho (52 de …]

Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor

Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor – Mai mulţi bătrâni din Craiova au rămas fără bani, după ce o tânără de 20 de ani din …]

Sport 0 Comentarii

Fostul șef de la Ferrari: ”Am vești proaste despre Schumacher!”

Fostul șef de la Ferrari: ”Am vești proaste despre Schumacher!” – Luca di Montezemolo (68 de ani), fostul președinte de la Ferrari, a vorbit despre situația fostului pilot german Michael Schumbaer …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*