2 mai 2016 Comentarii 0

Barack Obama l-a ironizat pe Donald Trump. Ce glume a făcut la adresa celorlalți candidați în cursa pentru Casa Albă| VIDEO

Barack Obama l-a ironizat pe Donald Trump. Ce glume a făcut la adresa celorlalți candidați în cursa pentru Casa Albă| VIDEO

Barack Obama a găzduit ultimul său dineu pentru corespondenții de la Casa Albă, unde, ca-n fiecare an, a ținut un discurs presărat de multe glume. Anul acesta, președintele a glumit pe tema sfârșitului său de mandat, dar și pe seama candidaților la învestitura republicană și democrată pentru alegerile prezidențiale.

„Sunt puţin rănit că Donald Trump nu este aici în seara aceasta. Ne-am distrat atât de tare ultima dată. Şi este surprinzător, mai ales că avem o sală plină de reporteri, celebrităţi şi camere de filmat. Iar el ne-a refuzat. Oare acest dineu este prea ofensator pentru Donald? Ce ar putea face el acum? Să mănânce o friptură? Oare scrie mesaje jignitoare despre cancelarul Angela Merkel? Ce o face?!”, a spus Obama în dineul organizat la Casa Albă. Președintele american nu s-a oprit însă aici. El a continuat să-l ironizeze pe cel considerat favorit la învestitura republicană la alegerile prezidențiale.

”Elita republicană încă nu crede că Donald Trump va fi cel mai probabil nominalizatul lor. Cei mai mulţi spun că lui Trump îi lipseşte experienţa în ceea ce priveşte politica externă pentru a deveni preşedinte. Însă, dacă am fi oneşti, el a petrecut mai mulţi ani discutând cu liderii lumii: Miss Suedia, Miss Argentina, Miss Azerbaidjan”, a precizat cu zâmbetul pe buze Obama, referindu-se la faptul că miliardarul a deținut timp d eani de zile concursul Miss Universe.

Barack Obama a subliniat, totodată, că în urmă cu opt ani, a făcut un apel pentru o schimbare a tonului politici americane, însă “trebuia să fie mai specific”.

De asemenea, Barack Obama a făcut glume şi pe seama lui Bernie Sanders, candidat pentru nominalizarea Partidului Democrat.

”Bernie, arăţi de un milion de dolari sau, ca să mă exprim în termeni pe care îi înţelegi, arăţi ca 37.000 de donaţii a câte 27 de dolari fiecare”, a spus râzând preşedintele american. El a făcut astfel referire la modul în care îşi finanţează senatorul socialist campania prezidenţială, în special din donaţii mici de la oameni de rând.

„Anul viitor pe vremea aceasta altcineva va sta aici. Şi oricine poate ghici cine va fi ea”, a subliniat el, referindu-se la Hillary Clinton.

Un alt moment remarcabil de la dineu a fost modul în care liderul SUA şi-a finalizat discursul, ridicând microfonul în aer şi aruncându-l dramatic pe podea. ”Obama. Terminat”, au fost ultimele cuvinte din discursul preşedintelui american, în faţa dineului corespondenţilor.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/orabxWQHpkk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

.

Post-ul Barack Obama l-a ironizat pe Donald Trump. Ce glume a făcut la adresa celorlalți candidați în cursa pentru Casa Albă| VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Barack Obama l-a ironizat pe Donald Trump. Ce glume a făcut la adresa celorlalți candidați în cursa pentru Casa Albă| VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dumitru Dragomir este așteptat miercuri la DIICOT, în cazul milionului de euro dispărut de la FRF. ^La rând așteaptă alt greu al fotbalului românesc

Dumitru Dragomir este așteptat miercuri la DIICOT, în cazul milionului de euro dispărut de la FRF. ^La rând așteaptă alt greu al fotbalului românesc – Începute astăzi, audierile în cazul …]

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARIILE EURO 2016 / Reacție scandaloasă a apărătorului băcăuan Vlad Chiricheș, rezervă incontestabilă la Napoli, după România – Finlanda 1-1: ^”Luați-le interviu suporterilor. Duceți-vă la cei de la «Eu sunt 12»!”

PRELIMINARIILE EURO 2016 / Reacție scandaloasă a apărătorului băcăuan Vlad Chiricheș, rezervă incontestabilă la Napoli, după România – Finlanda 1-1: ^”Luați-le interviu suporterilor. Duceți-vă la cei de la «Eu sunt …]

Sport 0 Comentarii

MM Stoica, la un pas de moarte! A fost în permisie și era cât p-aici să dea peste el un angajat al Penitenciarului! A umblat în hanorac cu glugă, de teamă să nu fie recunoscut. ”Într-o lună și jumătate sunt liber”

MM Stoica, la un pas de moarte! A fost în permisie și era cât p-aici să dea peste el un angajat al Penitenciarului! A umblat în hanorac cu glugă, de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*