25 aprilie 2016 Comentarii 0

Bărbat din Gorj, arestat după ce a înjunghiat o familie întreagă

Bărbat din Gorj, arestat după ce a înjunghiat o familie întreagă

Un bărbat din comuna Turburea, judeţul Gorj, a fost arestat după ce a înjunghiat o familie întreagă: mamă, tată şi fiu. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital.

Individul de 46 de ani, pe nume Ioan Ivaşcu, este acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat trei membri ai aceleiaşi familii, scrie tvsud.ro.

Victimele au fost înjunghiate în zona şoldului şi au fost transportate de urgenţă la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde au rămas internate.

Deşi iniţial  s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, încadrerea fiind schimbată ulterior în tentativă de omor. Judecătorii de la Tribunalul Gorj au admis propunerea formulată de procurori, agresorul  fiind arestat pe o perioadă de 30 de zile.

Post-ul Bărbat din Gorj, arestat după ce a înjunghiat o familie întreagă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bărbat din Gorj, arestat după ce a înjunghiat o familie întreagă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Virusul Zika face noi victime. 97 de persoane infectate în Ecuador. Primul deces în Puerto Rico

Virusul Zika face noi victime. 97 de persoane infectate în Ecuador. Primul deces în Puerto Rico – Stare de alertă în oraşul Arica din cauza țânțarului Aedes Aegypti, care transmite …]

Sport 0 Comentarii

A murit Cornel Patrichi

A murit Cornel Patrichi – Renumitul coregraf Cornel Patrichi, care împlinise 72 de ani pe 1 aprilie, a încetat din viață în locuința lui din București. Fostul jurat de la …]

Sport 0 Comentarii

Gâlcă îl vrea la Espanyol pe Andrei Ivan. Spaniolii oferă 4 milioane de euro, dar cu o condiție

Gâlcă îl vrea la Espanyol pe Andrei Ivan. Spaniolii oferă 4 milioane de euro, dar cu o condiție – Briliantul Craiovei, Andrei Ivan, a refuzat Steaua și este pe punctul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*