2 aprilie 2016 Comentarii 0

BĂTAIE în autobuz! Un bărbat din Braşov a fost lovit cu o ţeavă! VIDEO

BĂTAIE în autobuz! Un bărbat din Braşov a fost lovit cu o ţeavă! VIDEO

Clipe de groază, vineri, într-un autobuz din Brașov. Mai mulți călători au asistat la secvențe dure cum un bărbat a fost lovit fără milă.

Un bărbat acuzat că a furat un telefon mobil a fost bătut de alţi trei indivizi sub privirile îngrozite ale călătorilor unui autobuz din Braşov. Întreaga secvență a fost filmată cu telefonul mobil.

Pe filmare publicată pe site-ul brasovultau.ro se vede cum 3 bărbaţi urcă în autobuz şi lovesc violent victima cu pumnii, iar apoi cu o ţeavă. În tot acest timp victima a țipat şi a cerut ajutorul oamenilor.

Deşi în filmare se vede doar finalul acţiunii martorii spun că bărbatul a fost lovit de cel puţin 10 ori cu pumnii în cap. Tot martorii sunt cei care susțin că tânărul bătut ar fi furat un telefon mobil. Bătaia s-a petrecut în timp ce autobuzul era în mers. Incidentul a avut loc în autobuzul care circulă pe linia 6.

„Un bărbat a reclamat că i s-a furat telefonul mobil şi i s-a părut că telefonul este la unul dintre călători. Cei implicați s-au luat la harță. IPJ Brașov efectuează anchete în ambele cazuri pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au comis faptele”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov Liviu Naghi.

În cazul tuturor persoanelor vizate de anchete, prezumția de nevinovăție ființează până se vor stabili cu exactitate vinovații.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/eCvtYf8LdXY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul BĂTAIE în autobuz! Un bărbat din Braşov a fost lovit cu o ţeavă! VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – BĂTAIE în autobuz! Un bărbat din Braşov a fost lovit cu o ţeavă! VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani!

Marilyn Monroe fără fard! Fotografiată de iubitul ei, la 20 de ani! – Imagini rare cu Marylin Monroe, la vârsta de 20 de ani au ieşit la iveală.  Pe numele …]

Sport 0 Comentarii

Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă – Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat și inculpat pentru pregătirea …]

Sport 0 Comentarii

CSM București, victorie la șapte goluri în fața Ploieștiului. Rezultate amicale

CSM București, victorie la șapte goluri în fața Ploieștiului. Rezultate amicale – La finalul anului trecut au avut loc mai multe amicale în handbalul feminin. Rezultatele înregistrate pe 30 decembrie, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*