Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor

Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor

Mai mulţi bătrâni din Craiova au rămas fără bani, după ce o tânără de 20 de ani din Pitești, şi doi deţinuţi aflaţi în penitenciar, i-au înşelat prin metoda “Accidentul”.

Fata, care era pe mână cu doi deținuți de la Penitenciarul Colibași, avea un plan bine pus la punct: îi sunau pe bătrâni și le spuneau că trebuie urgent să plătească sume importante de bani pentru a-și scăpa copiii care au fost implicați în accidente grave. Le cereau bani pentru a plăti victimei, avocatului sau procurorului care în schimbul banilor să le asigure scăparea.

Tânăra de 20 de ani se întâlnea apoi cu bătrânii, le lua banii și o parte din pradă le-o dădea deținuților.
Cei trei sunt acuzaţi de săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune. Aceştia au obţinut astfel 79.000 lei.

DSC08105-1
DSC08107-1
DSC08110-1

Polițiștii craioveni din cadrul Secției 3 Poliție au descins, în baza autorizațiilor de percheziții emise de magistrați, și cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Argeș – Serviciul de Investigații Criminale și Penitenciarul Colibași în trei locații din județul Argeș, mai exact o percheziție s-a desfășurat la Penitenciarul Colibași, o alta la Spitalul Penitenciar Colibași, iar a treia în municipiul Pitești.
În urma activităţilor specifice de investigare şi cercetare desfăşurate de polițiștii craioveni au fost identificaţi D.COSMIN, 31 de ani, din Bucureşti, în prezent deţinut în Penitenciarul Colibaşi, Ţ.GABRIEL, 32 de ani, din comuna Melineşti, județul Dolj, în prezent deţinut în Spitalul Penitenciar Colibaşi şi B.RAMONA, 20 de ani, municipiul Piteşti.

Din investigațiile polițiștilor, în sarcina celor trei suspecți, s-a reţinut săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, prin metoda „accidentul„, fapte comise în dauna părţilor vătămate S.NICOLAE, 86 ani, M.TRAIAN, 80 ani şi V.EUFROSINA, 77 ani, toţi din Craiova, în perioada 31.12.2015-03.01.2016, cu sume de 12.000, 27.000, respectiv 40.000 lei.
În baza probatoriului administrat în cauză B.RAMONA a fost reţinută, pe bază de ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

Polițiștii craioveni continuă investigațiile în vederea documentării întregii activități infracționale, în urma perchezițiilor fiind ridicate mai multe înscrisuri, cartele telefonice, dar și telefoane mobile folosite la comiterea faptelor.

Post-ul Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bătrâni înşelaţi prin metoda ”Accidentul”! Reţeaua era condusă din spatele gratiilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

L-ați uitat pe ”Dodel”? Tănase, victorie mare în lupta pentru evitarea retrogradării

L-ați uitat pe ”Dodel”? Tănase, victorie mare în lupta pentru evitarea retrogradării – Fostul stelist Cristi Tănase a fost titular la codașa Sivasspor în meciul contra celor de la Kasimpașa, …]

Sport 0 Comentarii

Victorie și calificare! Minaur Baia Mare joacă ACUM cu Skjern, în grupele Ligii Campionilor

Victorie și calificare! Minaur Baia Mare joacă ACUM cu Skjern, în grupele Ligii Campionilor – În min. 40, Minaur conduce cu 19-17. La pauză a fost 15-11. ––- Minaur Baia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*