Bawab: ”Sper că nea Gigi nu mai e supărat”. Reghe: ”Antrenament bun”. Dani Coman: ”Răzbunare? Ce, suntem pe front?”
13 aprilie 2016 Comentarii 0

Bawab: ”Sper că nea Gigi nu mai e supărat”. Reghe: ”Antrenament bun”. Dani Coman: ”Răzbunare? Ce, suntem pe front?”

Bawab: ”Sper că nea Gigi nu mai e supărat”. Reghe: ”Antrenament bun”. Dani Coman: ”Răzbunare? Ce, suntem pe front?”

Steaua s-a calificat în finala Cupei Ligii, 2-0 clar la Giurgiu, miercuri, cu Astra (1-0 în manșa tur de la Pitești), în avanpremiera finalei campionatului, de sâmbătă, care se va desfășura în același loc.

”Marica e tot mai departe de Euro”, a concluzionat Helmut Duckadam, președintele de imagine al Stelei. ”Fizic n-a fost, dar s-a mișcat bine. A dat pasă de gol la Bawab, prima reușită, a dat bară”, a completat Gabi Balint, la DigiSport.

”Meci bun, suntem în finală. Ăsta a fost obiectivul. Antrenament foarte bun. Bawab putea să mai marcheze, trebuie să lucreze mai mult la finalizare”, a comentat Laurențiu Reghecamp, tehnicianul Stelei.

”Nu am intrat bine în meci, am făcut o greșeală personală mare! Nu mai contează dacă a fost fault la Muniru, la golul de 0-1, dar asta e! Ne gândim la meciul de sâmbătă, se decide titlul! Trebuie să câștigăm”, a spus astristul Filipe Teixeira. ”E greu fără Șumudică pe bancă. Stadionul a fost gol fiindcă s-a jucat miercuri, la 6.30”, a completat mijlocașul.

1 GABI9895
GABI9697
GABI9807
GABI9828
GABI9860
GABI9906

Iordanianul Bawab era bucuros pentru dubla lui cu Astra: ”Sunt fericit! Eu trebuie să vorbesc pe teren, sper că i-am schimbat părerea patronului, nea Gigi. Eu încerc doar să-mi fac meseria. Sunt tare, am trecut peste toate criticile. Am fost și în situații mai grele. Îi mulțumesc lui Marica pentru pasă. Suntem pregătiți să batem și sâmbătă”.

”Suntem dezamăgiți! Sâmbătă nu avem de ce să ne răzbunăm, că nu suntem pe front! Am folosit azi jucătorii mai odihniți, nu rezervele”, a spus președintele Astrei, Dani Coman.

Post-ul Bawab: ”Sper că nea Gigi nu mai e supărat”. Reghe: ”Antrenament bun”. Dani Coman: ”Răzbunare? Ce, suntem pe front?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bawab: ”Sper că nea Gigi nu mai e supărat”. Reghe: ”Antrenament bun”. Dani Coman: ”Răzbunare? Ce, suntem pe front?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FC Voluntari și-a pus antrenor. Vine și cu fiul său!

FC Voluntari și-a pus antrenor. Vine și cu fiul său! – Gigi Mulțescu (63 de ani), antrenor liber de contract, ultima oară pe Al Ittifaq, în perioada februarie – iunie …]

Sport 0 Comentarii

Jucătoarea Andreea Mitu e în vacanță la Dubai. Cine o însoțește

Jucătoarea Andreea Mitu e în vacanță la Dubai. Cine o însoțește – Andreea Mitu (24 de ani, 97 ATP) își petrece vacanța la căldură. Jucătoarea de tenis din Buzău de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*