2 mai 2016 Comentarii 0

Bebeluș uriaș. O femeie a născut un băiețel de aproape șase kilograme

Bebeluș uriaș. O femeie a născut un băiețel de aproape șase kilograme

O femeie din Australia a fost obligați de doctori să nască prin cezariană, deoarece nașterea s-a dovedit a fi mult prea dureroasă pentru ea. Când s-a trezit din anestezie, ea a fost uimită să descopere că băiețelul ei cântărea aproape 6 kilograme.

Breanna Sykes, din Perth, a reușit să-I suprindă pe doctori cu nașterea sa. Mai mult, medicii de la spital s-au adunat să vadă băiatul care a cântărit nu mai puțin de 5,9 kilograme la naștere.

“Unul dintre doctori mi-a spus că este cel mai mare bebeluș pe care l-a văzut în cariera sa de 15 ani”, a povestit mama, relatează Daily Mail.

Greutatea medie a unui bebeluș la naștere este de puțin peste trei kilograme. Astfel, bebelușul de șase kilograme cântărește cât unul de trei luni. În ciuda greutății sale, el este perfect sănătos.

Foto: Facebook/9 News Perth

Post-ul Bebeluș uriaș. O femeie a născut un băiețel de aproape șase kilograme apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bebeluș uriaș. O femeie a născut un băiețel de aproape șase kilograme

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ionel Ganea a primit o veste proastă din partea primarului din Călărași

Ionel Ganea a primit o veste proastă din partea primarului din Călărași – Dunărea Călărași a remizat sâmbătă, în etapa a 4-a din Seria I a Ligii a II-a, 1-1 …]

Sport 0 Comentarii

Shaquille O’Neal, un pas către nemurire. Legendarul baschetbalist, în Hall of Fame

Shaquille O’Neal, un pas către nemurire. Legendarul baschetbalist, în Hall of Fame – Legendarii jucători Shaquille O’Neal, Allen Iverson și Yao Ming se numără printre cele 10 personalități ale promoție …]

Sport 0 Comentarii

Francezul Tony Parker, cel mai bun marcator din istoria Campionatului European

Francezul Tony Parker, cel mai bun marcator din istoria Campionatului European – Francezul Tony Parker a egalat, duminică seara, recordul de puncte marcate în istoria Campionatului European de baschet masculin, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*