Bebelușul unei foste prezentatoare a TVR, rocker la vârsta de…2 luni
9 mai 2016 Comentarii 0

Bebelușul unei foste prezentatoare a TVR, rocker la vârsta de…2 luni

Bebelușul unei foste prezentatoare a TVR, rocker la vârsta de…2 luni

Micuțul  Nicholas, care astăzi a împlinit doar 2 luni, băiețelul fostei prezentatoare a Televiziunii Publice Florina Constantinescu, a primit în dar hăinuțe neobișnuite pentru un bebeluș, unele foarte rock.

niki-constantinescu

De acest lucru s-a îngrijit mama sa, omagiindu-l în acest mod pe soțul său și tatăl mititelului, Niki Constantinescu, care, chiar dacă nu este muzician, s-a dovedit unul din managerii artistici care au avut o contribuție importantă în actualitatea muzicală rock românească.

Practic, multe din trupele rock și pop-rock de la începutul anilor ’90 s-au format și au ajuns în componențele de astăzi ajutate de Niki, actualmente promoter de mari evenimente concertistice.

”Nicholas va fi mai mult ca singur rocker la cât de energic se agită, fapt ce nu poate decât să-l facă mândru pe tatăl său”, ne-a spus Florina aflată în prezent în concediu maternal.

Post-ul Bebelușul unei foste prezentatoare a TVR, rocker la vârsta de…2 luni apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bebelușul unei foste prezentatoare a TVR, rocker la vârsta de…2 luni

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital

Accident cu maşina de la Crimă Organizată şi Antidrog. Un cunoscut om de afaceri şi un poliţist au ajuns la spital – O maşină a Serviciului de Combatere a Crimei …]

Sport 0 Comentarii

Cristina Vărzaru: ”Vardar Skopje este o echipă periculoasă, dar vreau și cred că vom câștiga”

Cristina Vărzaru: ”Vardar Skopje este o echipă periculoasă, dar vreau și cred că vom câștiga” – Jucătoarea echipei de handbal CSM București, Cristina Vărzaru, a declarat, joi, într-o conferință de …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo, decizie în premieră pentru acest sezon. Surpriză pentru micii suporteri

Dinamo, decizie în premieră pentru acest sezon. Surpriză pentru micii suporteri – FC Dinamo a anunţat că intrarea copiilor cu vârste până în 14 ani, la partida de pe teren …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*