16 aprilie 2016 Comentarii 0

Becali a luat foc: ”Tactica a fost greșită. Gata cu investițiile!”

Becali a luat foc: ”Tactica a fost greșită. Gata cu investițiile!”

Gigi Becali a luat foc după meciul Astra – Steaua, scor 2-0, acuzând gafele tactice ale antrenorului Reghecampf. Patronul a anunțat că nu va mai investi în transferuri, fiindcă a fost bătut de o echipă care n-a dat bani pe transferuri.

„Tactica a fost greșită, nu am înțeles nimic din ce am jucat! E foarte greu traseul spre Ligă. Dar luăm locul 2 noi? Bat și Dinamo, și Pandurii, se apropie, avem meci direct cu ei…. nu suntem siguri. Nu avem valoare. Nu sunt nervos sau supărat, sunt dezamăgit. 

Îmi bat joc de bani, păi, mai arunc eu banii la fotbal?! Nu mai bag bani, Astra a luat jucători liberi de contract! Gata cu investițiile, numai noi am cumpărat jucători. Vara asta nu o sa mai fac transferuri cum făceam altădată”, a spus Becali la Sport.ro.

Patronul a continuat atacul luându-l la țintă pe Fernando Varela. „Mai sunt 3 meciuri. Pot să piardă ei, dar noi le câștigăm pe toate 3? Numai o minune ne mai poate aduce titlul. De când am văzut meciul ăsta cu Liverpool, cred orice! E posibil orice! Sunt 3 meciuri și se poate întâmpla orice. N-avem valoare, nu am arătat nimic. Ce miză a fost? Care miză a fost? Haaaai, ma! Ce miză a fost? Am jucat cu Real Madrid? Nu a fost o miză la nivel de jucători de valoare. Sunt jucători de duzină! Dacă aveau valoare, băteau Astra! Îi spuneau lui Reghe că nu au nevoie de indicații și că ei câștigă și gata!

Chipciu măcar s-a mai mișcat, a mai făcut ceva. În prima repriză s-a zbătut singur pe acolo. Ce să facă el? Lasă-i încolo! Jucători de 30 000 pe lună, de 20 000 pe lună… Nu se poate, bă! Cum se poate să le dai 50 000 de euro unor jucători și lui Varela încă 20 000 pe lună. Varela se crede cel mai mare fundaș central din Europa. E foarte relaxat… că el e Varela… Am zis să nu mă mai bag. Singurul care îl poate ține pe Alibec e Tamaș. Nu mai are rost să comentăm acum. De pe locul 2 ne spulberă! Îi aduc pe ăia de la Voluntari și gata, nu mai dau nici 5 bani la fotbal! Nu mai dau nimic! Nimic nu mai dau! Astra ce jucători are! Eu îmi bat joc de bani?”, a continuat Becali.

Post-ul Becali a luat foc: ”Tactica a fost greșită. Gata cu investițiile!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Becali a luat foc: ”Tactica a fost greșită. Gata cu investițiile!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia!

Viaţa lui Nicolae Guţă s-a schimbat complet! Manelistul vorbeşte pentru prima dată despre actuala iubită! Ce condiţie i-a pus femeia! – Nicolae Guţă s-a îndrăgostit din nou. De data asta …]

Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO

Românii au început deja distracția! Primii turiști au apărut pe litoral | FOTO&VIDEO – Sute de turiști au ajuns deja de astăzi sau chiar de aseară pe malul Mării Negre …]

Sport 0 Comentarii

Prea multe femei singure și prea puțini bărbați liberi

Prea multe femei singure și prea puțini bărbați liberi – Când s-a mutat în casă nouă, prietena mea Nana a invitat niște prieteni și am petrecut până la ziuă. A …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*