16 aprilie 2016 Comentarii 0

Begu recunoaște: ”Am făcut multe greșeli neforțate!”

Begu recunoaște: ”Am făcut multe greșeli neforțate!”

Irina Begu a pierdut clar, în două seturi, primul meci din duelul contra Germaniei, împotriva sportivei Angelique Kerber: 2-6, 3-6. Sportiva noastră a recunoscut după joc, la conferința de presă, că a comis prea multe greșeli neforțate.

„Am intrat pe teren după intonarea imnului şi după toată agitaţia din cadrul ceremoniei şi am avut emoţii pentru că e un sentiment unic. I-aş dori oricui să trăiască ce înseamnă să joci pentru ţara ta într-o astfel de atmosferă.

Când mi-au mai trecut emoţiile am făcut multe greşeli neforţate, iar în setul al doilea când mi-am mai revenit era deja prea târziu. Tactica mea a fost să fiu cât mai agresivă cu Kerber, dar dorinţa mea de a învinge a fost mult prea mare şi atunci nu iese întotdeauna cum vrei. Am luptat cât am putut de mult, ştiu că am dezamăgit unii oameni, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru felul fantastic în care m-au susţinut.

Sala este extraordinară şi sunt mândră că avem aşa ceva în România. Regret că nu am putut face mai mult astăzi. Am o problemă la genunchi care nu dispare aşa repede, dar nu acest lucru m-a împiedicat să joc mai bine.

Noi am stabilit acum câteva zile că vom avea o nouă discuţie sâmbătă seară în funcţie de cum va fi scorul la finalul zilei. Eu sunt aici să reprezint România, indiferent că este vorba de a juca la simplu sau la dublu”, a spus Irina Begu la conferința de presă.

Post-ul Begu recunoaște: ”Am făcut multe greșeli neforțate!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Begu recunoaște: ”Am făcut multe greșeli neforțate!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016

O fetiță din Sibiu reprezintă România la Little Miss World Universe 2016 – Sibianca Bianca Drăghiciu va concura din partea României la ediția din acest an a concursului Little Miss …]

Sport 0 Comentarii

Gata! Nu-l mai suportă nimeni pe van Gaal la Manchester United!

Gata! Nu-l mai suportă nimeni pe van Gaal la Manchester United! – S-a umplut paharul, după Midtjylland – Manchester United 2-1, din Liga Europa. Olandezul Louis Van Gaal (64 de …]

Sport 0 Comentarii

Lui Dani Oțil are probleme cu aplicația pentru lista de cumpărături. Uite pe ce a ajuns să dea banii

Lui Dani Oțil are probleme cu aplicația pentru lista de cumpărături. Uite pe ce a ajuns să dea banii – Dani Oțil este destul de activ pe rețelele de socializare, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*