Beyonce îsi dezamăgește fanii
10 iunie 2015 Comentarii 0

Beyonce îsi dezamăgește fanii

Beyonce îsi dezamăgește fanii – Știrea cum că, Beyonce are „un anunț important” de făcut în cadrul interviului cu Good Morning America, a pus fanii pe jar. Fanii cântareței se asteptau la o dezvăluire de proporții mari din partea acesteia, precum o a doua sarcină sau un nou turneu mondial.

Beyonce anuntă că… este vegană!

Beyonce îsi dezamăgește fanii

În cadrul interviului de marți dimineața, Beyonce anuntă că… este vegană. Cantareața susține că acest stil de viața este foarte benefic pentru silueta sa, dar și pentru felul în care îi arată pielea, observând schimbări bune în tonusul și claritatea tenului. Artista mai declară că, dupa ce s-a luptat cu kilogramele în plus toată viața, și cu diete care pe termen lung nu mai dădeau rezultate, veganismul este singurul mod de a-și satisface poftele fără să se îngrijoreze de repercursiunile asupra siluetei.

excluderea oricărui produs de origine animalăVeganismul presupune excluderea oricărui produs de origine animală. Este demostrat că acest stil de viață este unul benefic pentru sănatate și pentru siluetă. Deasemenea, foarte multe persoane ce s-au luptat cu acneea sau alte probleme ale pielii, au obținut rezultate uimitoare abordând acest stil de viață.

Beyonce Knowles, este convinsă de beneficiile acestui stil de viață și dorește să își convingă și fanii, însă replica acestora nu a fost una foarte mulțumitoare. După interviul de marți dimineaţă, fanii artistei s-au declarat nemulțumiți de „anunțul important”, aceştia arătându-şi dezinteresul față de anunţul vedetei.

ATENŢIE!

Dieta vegană este total contraindicată în cazul sugarilor, al copiilor şi al adolescenţilor. Pentru a se dezvolta armonios fizic şi neurologic, aceştia au nevoie de o alimentaţie diversificată, în care proteinele animale joacă un rol esenţial.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Sănătate şi Natură 0 Comentarii

Trucuri simple pentru a scăpa de celulită!

Trucuri simple pentru a scăpa de celulită – Dacă sezonul estival este aici și îți dorești să porți pantaloni scurți și rochițe vaporoase ce îți pun în evidență picioarele, urmează …]

Actualitate 0 Comentarii

Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat.

Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat – O infirmiera de la spitalul Floreasca s-a fotografiat în pat lângă Gabriel Cotabiță, pe când acesta era în Secția de …]

Sănătate şi Natură 0 Comentarii

Absolut delicios! Spumă de ciocolată din numai două ingrediente!

Absolut delicios! Spumă de ciocolată din numai două ingrediente– Un desert rapid, perfect pentru a-ți impresiona familia sau invitații. Cel mai bine este să îl pregătești cu o seară înainte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*