19 aprilie 2016 Comentarii 0

Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea! Ce spune despre sarcină! „Am pofte în ultima perioadă”

Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea! Ce spune despre sarcină! „Am pofte în ultima perioadă”

Sătulă de speculaţiile legate de sarcina ei, Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea. Iubita lui Victor Slav a recunoscut că nu este gravidă, însă în ultima perioadă a avut pofte mari şi din cauza asta are talia mai mare.

Bianca a negat total zvonul cum că ar fi gravidă şi se abţine de la mâncare, pentru a da bine în şedinţele foto. „Am văzut mărul şi nu am putut să mă abţin. Am nişte pofte în ultima perioadă! Nu sunt gravidă dacă asta spune toată lumea. Şi dacă aş fi, nu aş spune, dar nu sunt, chiar dacă toţi spun altceva. Ce se vede? Eu nici nu am mâncat azi ca să am talie, şi voi! Într-adevăr, mănânc mai des cartofi în ultima perioadă”, a declarat Bianca Drăguşanu  la Antena Stars.

Zilele trecute, sătulă de speculaţiile făcute pe seama sarcinii, Bianca Drăguşanu le-a închis gura cârcotaşilor cu o imagine care a stârnit amuzamentul tuturor. Iubia lui Victor Slav a prelucrat o fotografie, în care apare cu o burtă imensă. În poză vedeta pare că are aproape nouă luni de sarcină.

Vezi AICI fotografia.

Victor Slav a declarat pentru recent pentru Libertatea că își dorește să devină tată. “Orice om normal își dorește, dar știi cum e… eu sunt de premisa: toate la timpul lor și când vrea Dumnezeu se întâmplă!”, ne aspus Victor Slav.

Citește și: EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu nu doar că este gravidă, dar a stabilit și cum va naște: Cezariană de 3.500 de euro!

Citește și: EXCLUSIV. Dovada de netăgăduit că Bianca Drăgușanu și Victor Slav așteaptă un copil: Se recăsătoresc în aprilie, la Deva!

Post-ul Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea! Ce spune despre sarcină! „Am pofte în ultima perioadă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea! Ce spune despre sarcină! „Am pofte în ultima perioadă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tentativă de sinucidere la metrou. Circulația trenurilor pe magistrala 2 este îngreunată

Tentativă de sinucidere la metrou. Circulația trenurilor pe magistrala 2 este îngreunată – Circulație îngreunată la metrou. Trenurile de pe magistrala 2 circulă cu dificultate, după ce o persoană a …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep ar putea s-o înfrunte, în Australia, pe eleva lui Wim Fissette, ^antrenorul de care românca s-a despărțit cu un sms

Simona Halep ar putea s-o înfrunte, în Australia, pe eleva lui Wim Fissette, ^antrenorul de care românca s-a despărțit cu un sms – Simona Halep a avut un ghinion uriaş la …]

Sport 0 Comentarii

Război național. Laurențiu Reghecampf i-a răspuns selecționerului Anghel Iordănescu. ”E absurd să trimiți jucători care vor să câștige campionatul și să se califice în Liga Campionilor într-un cantonament care din punctul nostru de vedere e slab pregătit”

Război național. Laurențiu Reghecampf i-a răspuns selecționerului Anghel Iordănescu. ”E absurd să trimiți jucători care vor să câștige campionatul și să se califice în Liga Campionilor într-un cantonament care din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*