30 aprilie 2016 Comentarii 0

Bisericile, supravegheate de mii de pompieri în Noaptea de Înviere

Bisericile, supravegheate de mii de pompieri în Noaptea de Înviere

Peste 2.000 de pompieri cu 495 de autospeciale se vor afla, în Noaptea de Înviere, în apropierea Bisericilor.

În perioada sărbătorilor pascale peste 5.000 de pompieri salvatori cu 2.800 de mijloace tehnice vor fi zilnic la datorie, pentru asigurarea misiunilor specifice orientate spre siguranța cetățeanului, bunurilor și mediului, potrivit unui comunicat al IGSU, transmite Agerpres.

În această săptămână, inspectorii de prevenire au realizat instruirea personalului clerical și au verificat modul de organizare a apărării împotriva incendiilor la 2.142 lăcașuri de cult.

Pe timpul controalelor au fost identificate și remediate o parte dintre nereguli, însă au fost înregistrate 142 de cazuri în care s-au aplicat amenzi contravenționale, în cuantum total de 126.600 lei.

Întrucât în perioada acestei mini-vacanțe în unitățile turistice sunt așteptate mai multe persoane, pompierii au verificat respectarea îndeplinirii măsurilor pe linia protecției la incendiu în 258 structuri de primire turistică, fiind aplicate 111 amenzi în cuantum de 309.300 lei.

Totodată, având în vedere că începând cu acest sfârșit de săptămână este preconizată o creștere a numărului de persoane care se deplasează în zona litoralului, șeful IGSU a dispus măsuri pentru dislocarea mai multor autospeciale de descarcerare și acordare a primului ajutor medical pe autostrăzile A2 și A4, în vederea eficientizării acțiunilor operative, precizează sursa citată.

O altă măsură dispusă de IGSU a fost operaționalizarea unui punct de prim ajutor medical SMURD, destinat asistării persoanelor cu urgențe medicale aflate în pelerinaj la mănăstirea din localitatea Prislop, județul Hunedoara.

Post-ul Bisericile, supravegheate de mii de pompieri în Noaptea de Înviere apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bisericile, supravegheate de mii de pompieri în Noaptea de Înviere

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

EXCLUSIV/ De la „Prințesa Sofia” și „Doctorița Plușica”, în semifinale la Românii au talent. Andra Gogan, românca de Cartea Recordurilor

EXCLUSIV/ De la „Prințesa Sofia” și „Doctorița Plușica”, în semifinale la Românii au talent. Andra Gogan, românca de Cartea Recordurilor – Andra Gogan, una dintre semifinalistele de la „Românii au …]

Sport 0 Comentarii

Se încinge tărâța între Meme Stoica și Marius Șumudică: ”Prea prost. Prea de la țară”

Se încinge tărâța între Meme Stoica și Marius Șumudică: ”Prea prost. Prea de la țară” – Rivalitatea dintre Steaua și Astra Giurgiu pentru câștigarea campionatului de fotbal încinge spiritele în …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep inspiră respect adversarelor: ”Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a juca împotriva ei”

Simona Halep inspiră respect adversarelor: ”Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a juca împotriva ei” – Simona Halep (23 ani, locul 2 WTA) o va întâlni pe Denisa Allertova (22 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*