5 mai 2016 Comentarii 0

Blonda are lipici la mașini! Roxana Nemeș va prezenta Raliul Aradului

Blonda are lipici la mașini! Roxana Nemeș va prezenta Raliul Aradului

Roxana Nemeș revine în forță, dar nu pe plan muzical. Frumoasa blondă va prezenta pe 13 și 14 mai Raliul Aradului, una dintre cele mai importante competiții de motorsport din România.

Întrecerea reprezintă etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri și a Campionatului Național Rally 2, dar și prima rundă în Tour European Rally.

Traseul ediției din acest an va avea o lungime totală de 545,79 km, din care 145,15 km reprezintă distanța competitivă a celor 11 probe speciale. Startul în competiția propriu-zisă se va da vineri, 13 mai 2016, la ora 14:00, prima zi propunându-le concurenților 5 speciale, între care și Arad Rally Show. A doua zi, sâmbătă 14 mai, prima mașină va părăsi Parcul Închis la ora 8:30, iar startul pe cea dintâi dintre cele 6 probe se va da la 10:08. Competiția se va încheia la 19:08, iar Festivitatea de Premiere este programată la 21:30, la Continental Hotel din Arad.

Roxana a fost aleasă de Mihai Leu să fie gazda evenimentului. „Mă simt onorată, mai ales că sunt îndrăgostită de mașini și de adrenalină”, a povestit cântăreața entuziasmată pentru Libertatea.

Post-ul Blonda are lipici la mașini! Roxana Nemeș va prezenta Raliul Aradului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Blonda are lipici la mașini! Roxana Nemeș va prezenta Raliul Aradului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Se știe când se vor prezenta Messi și tatăl său la tribunal, pentru acuzațiile de fraudă fiscală. Leo, în pericol

Se știe când se vor prezenta Messi și tatăl său la tribunal, pentru acuzațiile de fraudă fiscală. Leo, în pericol – Lionel Messi, internaționalul argentinian de la FC Barcelona, a …]

Sport 0 Comentarii

Meci de infarct în Primera Divison: trei bare pentru Barcelona, trei puncte pentru FC Sevilla

Meci de infarct în Primera Divison: trei bare pentru Barcelona, trei puncte pentru FC Sevilla – FC Sevilla s-a impus astăzi pe teren propriu în faţa Barcelonei cu scorul de …]

Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale

Românii au talent | Accident pe scenă, în ultima ediție de dinainte de semifinale – Românii au talent. Ultima ediție de dinainte de seminfinalele actualului sezon ”Românii au talent” a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*