„Blonda lui Iri”, în cea mai nonconformistă ţinută! A renunţat la sutien şi a apărut cu sânii la vedere în faţa tuturor!
27 aprilie 2016 Comentarii 0

„Blonda lui Iri”, în cea mai nonconformistă ţinută! A renunţat la sutien şi a apărut cu sânii la vedere în faţa tuturor!

„Blonda lui Iri”, în cea mai nonconformistă ţinută! A renunţat la sutien şi a apărut cu sânii la vedere în faţa tuturor!

Aflată pentru câteva zile în Grecia,  Flore Salalidis sau fosta „blondă a lui Iri”, aşa cum o ştie toată lumea a purtat cea mai nonconformistă ţinută, într-o seară călduroasă de primăvară.  Într-o rochie neagră transparentă, tânăra şi-a expus sânii în toată splendoarea. Flore a făcut publică imaginea incendiară, pe contul de socializare.

Flore Salalidis este cunoscută drept „blonda lui Iri”, după ce a fost protagonista unui imens scandal. Ea şi o altă tânără, pe nume Anca, au fost surprinse, în urmă cu ani, în jacuzzi-ul magnatului de la Izvorani, Irinel Columbeanu. În urmă cu puţin timp, şi-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine, în acre apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

13082126_1338603732832919_173235265_n

În urmă cu o lună , Flore a ajuns la spital cu febră 40 din cauza unei toxiinfecții alimentare, iar medicii i-au impus câteva zile de rapaos la pat. Am făcut o gastroenterocolită. Așa mi-au spus medicii de la spital. De fapt, este o toxiinfecție alimentară. Nu știu ce s-a întâmplat. În ziua respectivă am mâncat de mai multe ori, în locuri diferite. Luni noapte mi s-a făcut rău. Am avut temperatură 40. A doua zi, tot așa, m-am simțit rău, dar am crezut că trece. Am ajuns pana la urma de urgență la spital și mi s-a pus acest diagnostic. Mi-am mai revenit după perfuzii și sunt din ce în ce mai bine. Medicii mi-au dat un tratament de 7 zile și trebuie să stau în pat. Sper să-mi revin în două-trei zile”, a povestit ea atunci.

 

 

Post-ul „Blonda lui Iri”, în cea mai nonconformistă ţinută! A renunţat la sutien şi a apărut cu sânii la vedere în faţa tuturor! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – „Blonda lui Iri”, în cea mai nonconformistă ţinută! A renunţat la sutien şi a apărut cu sânii la vedere în faţa tuturor!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu și-a ales stranierii pentru Finlanda și Feroe. ^Revine Bogdan Stancu, în schimb, Ciprian Marica a primit felicitări, în locul telegramei

Anghel Iordănescu și-a ales stranierii pentru Finlanda și Feroe. ^Revine Bogdan Stancu, în schimb, Ciprian Marica a primit felicitări, în locul telegramei – Selecționerul Anghel Iordănescu a confirmat convocările a …]

Sport 0 Comentarii

Dunărea Călărași învinge la Clinceni. Cezar Lungu, prea bun, prea ca la țară!

Dunărea Călărași învinge la Clinceni. Cezar Lungu, prea bun, prea ca la țară! – Dunărea Călărași și-a revenit foarte repede după înfrângerea cu Rapid și a reușit să obțină o …]

EXCLUSIV / Alina Pușcaș pune presiune GRAV pe tatăl copilului ei! Amână botezul în speranța unei nunți!

EXCLUSIV / Alina Pușcaș pune presiune GRAV pe tatăl copilului ei! Amână botezul în speranța unei nunți! – Anul trecut, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*