Bolizi și femei frumoase? Se poate! Miss România, înnebunită după mașinile de Raliu
6 mai 2016 Comentarii 0

Bolizi și femei frumoase? Se poate! Miss România, înnebunită după mașinile de Raliu

Bolizi și femei frumoase? Se poate! Miss România, înnebunită după mașinile de Raliu

Se poate să cobori de pe podium direct într-o mașină de raliu?  Maria Iacob, Miss România în 2012, ar zice „Da” fără să stea pe gânduri.

Vineri, pe 13 mai 2016, se va da startul Raliului Aradului, una dintre cele mai importante competiții de motorsport din România, ce va ține până pe 14 mai. La fel ca acum doi ani, constănțeanca Maria Iacob va fi acolo.

miss 1

„Sunt foarte încântată ca Mihai Leu m-a invitat din nou la Raliu. Abia astept sa ma dau cu o masina de curse”, a declarat încântată Maria Iacob.

Frumoasa Maria nu are deloc emoții, ba dimpotrivă: „Adrenalina este maximă. Sunt înnebunită după raliuri. Consider că Raliul Aradului este cea mai puternică întrecere de profil din țară în clipa de față”.

Post-ul Bolizi și femei frumoase? Se poate! Miss România, înnebunită după mașinile de Raliu apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bolizi și femei frumoase? Se poate! Miss România, înnebunită după mașinile de Raliu

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dan Petrescu ar putea fi demis de chinezii de la Jiangsu Sunning în următoarele ore. Declarațiile care i-au lezat pe patroni

Dan Petrescu ar putea fi demis de chinezii de la Jiangsu Sunning în următoarele ore. Declarațiile care i-au lezat pe patroni – Antrenoriul român Dan Petrescu ar putea fi demis …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Hadid și Zayn Malik, pictorial incendiar în Vogue | FOTO ÎN ARTICOL

Gigi Hadid și Zayn Malik, pictorial incendiar în Vogue | FOTO ÎN ARTICOL – Gigi Hadid și Zayn Malik formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cei doi au o …]

Sport 0 Comentarii

Petre Grigoraș e noul antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara

Petre Grigoraș e noul antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara – Antrenorul Petre Grigoraș a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului ACS Poli Timișoara pentru a prelua …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*