11 mai 2016 Comentarii 0

BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani la lot!

BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani la lot!

Revoluție la echipa națională, cu o lună înainte de starul la Euro 2016! După ce s-au plâns că nu și-au încasat prima pentru calificarea la Euro 2016, medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu, și masorii, au fost dați afară de conducerea FRF.

Măsura fusese anunțată de Anghel Iordănescu, într-un interivu pentru ”Libertatea”, dar și de măsurile conducerii, care a angajat deja un neamț la lotul național.

Unul dintre masor, Victor Hexan, care lucrează și la Șahtior Doneți, activa din 1987 la echipa națională.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Post-ul BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani la lot! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani la lot!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Premierul Belgiei avertizează: „Vor mai fi atentate în Europa”

Premierul Belgiei avertizează: „Vor mai fi atentate în Europa” – Premierul belgian avertizează Europa cu privire la riscul ridicat de atenate. Charles Michel a declarat că „vor mai fi atentate …]

Sport 0 Comentarii

Locomotiva trenului de călători Sighetu Marmației-București, cuprinsă de flăcări

Locomotiva trenului de călători Sighetu Marmației-București, cuprinsă de flăcări – Locomotiva trenului de călători care circulă pe ruta Sighetu Marmației-București a luat foc miercuri seara în localitatea Leordina din județul …]

Sport 0 Comentarii

Stelistul Mihai Pintilii vrea tripla: ”Aș minți să spun că nu le vrem pe toate!”

Stelistul Mihai Pintilii vrea tripla: ”Aș minți să spun că nu le vrem pe toate!” – Steaua – Astra se încălzesc miercuri, de la ora 17:00, la Pitești, în prima …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*