7 aprilie 2016 Comentarii 0

Bon Hewitt a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului pentru viol și agresiune sexuală

Bon Hewitt a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului pentru viol și agresiune sexuală

La 76 de ani, fostul tenismen Bob Hewitt a fost făcut din nou de rușine. Australianul care a câștigat toate cele patru turnee de Mare Șlem în proba de dublu (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open) a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului. Decizia este urmarea faptului că a anul trecut a fost condamnat la închisoare pentru viol și agresiune sexuală.

Bob Hewitt a fost găsit vinovat de viol și agresiune sexuală de un tribunal din Africa de Sud, care l-a condamnat la 6 ani de închisoare. Faptele datau din perioada 1980-1990, când australianul a antrenat în țara amintită, iar victimele au fost trei jucătoare de tenis minore.

“Condamnarea a fost pronunțată de un tribunal din Africa de Sud, în martie 2015, nu se mai poate face recurs. Decizia de excludere din Hall of Fame vine în urma acestei condamnări definitive’”, se arată într-un comunicat remis de Tennis Hall of Fame, citat de Agerpres.

În 1979, în finala de dublu mixt de la Roland Garros, Bob Hewitt și Wendy Turnbull au învins perechea Ion Țiriac / Virginia Ruzici cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3.

Post-ul Bon Hewitt a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului pentru viol și agresiune sexuală apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bon Hewitt a fost exclus din Hall Of Fame-ul tenisului pentru viol și agresiune sexuală

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Primul titlu al anului în tenis vine de la Monica Niculescu. Sportiva din Slatina a triumfat la Shenzhen, la dublu, și va împărți cu Vania King (SUA) suma de 17.724 de dolari

Primul titlu al anului în tenis vine de la Monica Niculescu. Sportiva din Slatina a triumfat la Shenzhen, la dublu, și va împărți cu Vania King (SUA) suma de 17.724 …]

Sport 0 Comentarii

Monica Niculescu a produs o uriașă surpriză în proba de dublu a turneului de la Miami

Monica Niculescu a produs o uriașă surpriză în proba de dublu a turneului de la Miami – Surpriză de proporții în optimile de finală ale probei de dublu feminin, din …]

Sport 0 Comentarii

Antonio Conte nu-i convoacă pe Pirlo și pe Giovinco la amicalul cu România

Antonio Conte nu-i convoacă pe Pirlo și pe Giovinco la amicalul cu România – Selecționerul Italiei, Antonio Conte, va anunța duminică lotul de jucători pentru amicalele cu Belgia (13 noiembrie) …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*