Boxerul Tyson Fury a făcut circ la conferința de presă: “Sunt gras ca un porc” / GALERIE FOTO și VIDEO
28 aprilie 2016 Comentarii 0

Boxerul Tyson Fury a făcut circ la conferința de presă: “Sunt gras ca un porc” / GALERIE FOTO și VIDEO

Boxerul Tyson Fury a făcut circ la conferința de presă: “Sunt gras ca un porc” / GALERIE FOTO și VIDEO

Boxerul britanic Tyson Fury (27 de ani, 25-0, 18 KO), campion mondial al greilor după ce l-a deposedat de centură, în noiembrie 2015, pe Vladimir Klitschko (40 de ani, 64-4, 53 KO), s-a dat în stambă miercuri, în timpul conferinței de presă dedicate meciului revanșă cu pugilistul ucrainean (9 iulie, Manchester).

“Sunt gras ca un porc, dar chiar și așa te voi bate”, a declarat Fury, adresându-i-se lui Klitschko. “Aș sta mai degrabă pe canapea, cu picioarele pe masă, și m-aș îndopa cu ciocolată”, a continuat boxerul britanic. Ca să demonstreze că nu exagerase, Fury s-a dezbrăcat de tricou și s-a bătut cu palmele pe burtă.


Vladimir Klitschko a încercat să-i țină piept britanicului la nivel declarativ. “De data asta, îl voi termina pe Fury. A fost prea arogant, s-a luat de homosexuali și a defăimat femeile. Ajunge!”, a afirmat pugilistul ucrainean.

Ultimul cuvânt i-a aparținut tot lui Tyson Fury: “Vrea cineva de aici un blowjob? Pe cine interesează rahaturile astea? O să-ți demonstrez din nou cât de slab ești!

Post-ul Boxerul Tyson Fury a făcut circ la conferința de presă: “Sunt gras ca un porc” / GALERIE FOTO și VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Boxerul Tyson Fury a făcut circ la conferința de presă: “Sunt gras ca un porc” / GALERIE FOTO și VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Jucătorii Stelei, luaţi peste picior, după despărţirea de Rădoi: “Le place să stea în cantonament!”

Jucătorii Stelei, luaţi peste picior, după despărţirea de Rădoi: “Le place să stea în cantonament!” – Steaua s-a despărţit de antrenorul Mirel Rădoi în plin sezon şi l-a readus pe …]

Sport 0 Comentarii

Schumacher concurează din nou. O va face pentru o echipă italiană

Schumacher concurează din nou. O va face pentru o echipă italiană – Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va concura în 2016 pentru echipa italiană …]

Sport 0 Comentarii

Lionel Messi și-a cumpărat cel mai scump Ferrari din istorie

Lionel Messi și-a cumpărat cel mai scump Ferrari din istorie – Conform presei din Spania, Lionel Messi, atacantul formației FC Barcelona, și-a achiziționat un Ferrari în valoare de 32 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*