17 aprilie 2016 Comentarii 0

Bradley Cooper, discurs emoţionant după moartea tatălui său! Lupta cu boala cruntă l-a distrus!

Bradley Cooper, discurs emoţionant după moartea tatălui său! Lupta cu boala cruntă l-a distrus!

Bradley Cooper a vorbit pentru prima dată în public despre moartea tatălui său. Bărbatul s-a stins din viaţă în urma unei lupte crâncene cu boala cruntă, în 2011. Actorul, în vârstă de 41 de ani a ţinut un discurs emoţionant despre perioada grea prin care a trecut, cu ocazia lansării Institutului Parker pentru Imunoterapia Cancerului.

„Vreau să vă vorbesc despre tatăl meu, Charles J. Cooper, care a murit de cancer la plămâni, în 2011. Am fost foarte norocos că am putut să mă sustrag din orice altă activitate, profesională sau personală, pentru a mă dedica în totalitate îngrijirii lui medicale”, a început Cooper discursul. „Sper că într-o zi, fiecare persoană care se luptă cu această boală va primi tot sprijinul de care are nevoie pentru a-şi menţine nealterată calitatea vieţii, din ziua în care află diagnosticul până în ultima, indiferent de statutul social sau economic”, a adăugat actorul american. La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, Katy Perry, Orlando Bloom, John Legend şi Sean Penn.

Post-ul Bradley Cooper, discurs emoţionant după moartea tatălui său! Lupta cu boala cruntă l-a distrus! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bradley Cooper, discurs emoţionant după moartea tatălui său! Lupta cu boala cruntă l-a distrus!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Peste 900 de vitejii se vor aduna în codrii Vlasiei

Peste 900 de vitejii se vor aduna în codrii Vlasiei – Trasee atractive si multe suprize pentru haiducii si domnitele calare pe biciclete. Ne pregatim sa sarbatorim toamna asa cum …]

Sport 0 Comentarii

Românii au stat călare pe televizoare, la Insulele Feroe – România

Românii au stat călare pe televizoare, la Insulele Feroe – România – Peste 2,3 milioane de români au urmărit la TVR 1 meciul câștigat de naționala de fotbal a României …]

Sport 0 Comentarii

Șumudică: ”Săpunaru a făcut un gest obscen și a fost suspendat. «Bibeloul» Stanciu poate să arate degetul mijlociu tuturor”

Șumudică: ”Săpunaru a făcut un gest obscen și a fost suspendat. «Bibeloul» Stanciu poate să arate degetul mijlociu tuturor” – Marius Șumudică, antrenorul Astrei, continuă războiul de la distanță cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*