20 aprilie 2016 Comentarii 0

Brazilia fierbe, dar CIO dă asigurări că Jocurile Olimpice de la Rio vor fi „spectaculoase”

Brazilia fierbe, dar CIO dă asigurări că Jocurile Olimpice de la Rio vor fi „spectaculoase”

Brazilia, ţara organizatoare a Jocurilor Olimpice de vară din acest an, trece printr-o situaţie complicată atât economic, cât şi politic.

Astfel, președinta Braziliei, Dilma Rousseff, se confruntă cu o procedură de destituire, Camera Deputaţilor din marea ţară sud-americană aprobând, cu o largă majoritate, această măsură, din cauza „jongleriilor” bugetare pe care le-ar fi făcut şefa statutului.

Cu toate acestea, Comitetului Internațional Olimpic merge înainte, preşedintele acestui for, Thomas Bach, declarând: „Noi știm că situația economică și politică actuală vor continua să pună probleme în privința pregătirii finale. Sunt însă convins că, în ciuda acestor provocări, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor fi cu adevărat spectaculoase”.

Comisia de coordonare a CIO a ”confirmat” săptămâna trecută că instalațiile pentru Jocuri au fost „fie terminate, fie aproape terminate”, a adăugat Bach în timp ce pista velodromului olimpic nu a fost încă încheiată.

”Ținând cont de această situație fără precedent, este important să rămânem uniți”, a mai spus Thomas Bach, citat de Agerpres.

La rândul ei, Dilma Rousseff, a dat asigurări că pregătirea JO de la Rio se va desfășura normal, în ciuda crizei economico-politice.

”Jocurile Olimpice sunt într-o situație absolut adecvată, iar noi suntem chiar în avans față de ce ne-am propus”, a afirmat șeful statului într-o recentă conferință de presă în Brazilia.

 

Post-ul Brazilia fierbe, dar CIO dă asigurări că Jocurile Olimpice de la Rio vor fi „spectaculoase” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Brazilia fierbe, dar CIO dă asigurări că Jocurile Olimpice de la Rio vor fi „spectaculoase”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Laura Cosoi, îndrăgostită de un loc din România. ”Te face să visezi”

Laura Cosoi, îndrăgostită de un loc din România. ”Te face să visezi” – Laura Cosoi este o romantică incurabilă, iar asta se oglindește în tot ce face. Vedeta a confirmat …]

Sport 0 Comentarii

Claudiu Niculescu se desparte de CS Mioveni

Claudiu Niculescu se desparte de CS Mioveni – Claudiu Niculescu şi ”secundul” Cornel Dobre se despart luni de formaţia de Liga a II-a, CS Mioveni, echipă pe care o antrenează …]

Sport 0 Comentarii

Posibila ratare a calificării le-a luat mințile: olandezii s-au luat la bătaie între ei!

Posibila ratare a calificării le-a luat mințile: olandezii s-au luat la bătaie între ei! – Olanda are șanse reduse să mai prindă fie și barajul pentru Campionatul European de anul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*