18 aprilie 2016 Comentarii 0

Britney Spears, mamă de fetiță! Vrea să adopte un copil din China!

Britney Spears, mamă de fetiță! Vrea să adopte un copil din China!

Revista americană In Touch anunță că Britney Spears își dorește foarte tare să devină și mamă de fetiță, fapt pentru care să gândește serios să adopte una.

 

Artista, în vârstă de 34 de ani, se pare că s-a gândit la toate detaliile și în ciuda faptului, că tatăl ei, conservatorul Jamie Spears, nu este de acord cu acest lucru, ea își dorește să adopte o fetiță din China. Ea este deja mama a doi băieți, Jayden (9 ani) și Sean (10 ani), însă crede că încă un copil îi va aduce foarte multă bucurie în casă.

„Britney vrea să adopte o beblușă din China. S-a gândit că ar fi foarte frumos să aibă și o fetiță”, a declarat un prieten apropiat al artistei pentru publicația menționată.
Britney Spears, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor ’90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas – denumită „Britney: Piece Of Me” – până în anul 2017.
Cântăreața se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive.

<blockquote class=”instagram-media” data-instgrm-version=”6″ style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”><div style=”padding:8px;”> <div style=” background:#F8F8F8; line-height:0; margin-top:40px; padding:50.0% 0; text-align:center; width:100%;”> <div style=” background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAAGFBMVEUiIiI9PT0eHh4gIB4hIBkcHBwcHBwcHBydr+JQAAAACHRSTlMABA4YHyQsM5jtaMwAAADfSURBVDjL7ZVBEgMhCAQBAf//42xcNbpAqakcM0ftUmFAAIBE81IqBJdS3lS6zs3bIpB9WED3YYXFPmHRfT8sgyrCP1x8uEUxLMzNWElFOYCV6mHWWwMzdPEKHlhLw7NWJqkHc4uIZphavDzA2JPzUDsBZziNae2S6owH8xPmX8G7zzgKEOPUoYHvGz1TBCxMkd3kwNVbU0gKHkx+iZILf77IofhrY1nYFnB/lQPb79drWOyJVa/DAvg9B/rLB4cC+Nqgdz/TvBbBnr6GBReqn/nRmDgaQEej7WhonozjF+Y2I/fZou/qAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;”></div></div><p style=” color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;”><a href=”https://www.instagram.com/p/_07AS6m8Gy/” style=” color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;” target=”_blank”>A photo posted by Britney Spears (@britneyspears)</a> on <time style=” font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;” datetime=”2015-12-28T07:20:57+00:00″>Dec 27, 2015 at 11:20pm PST</time></p></div></blockquote>
<script async defer src=”//platform.instagram.com/en_US/embeds.js”></script>

Post-ul Britney Spears, mamă de fetiță! Vrea să adopte un copil din China! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Britney Spears, mamă de fetiță! Vrea să adopte un copil din China!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Istoria nu s-a repetat: Scoția a pus la punct performera Cupei Mondiale de rugby

Istoria nu s-a repetat: Scoția a pus la punct performera Cupei Mondiale de rugby – Naționala de rugby a Japoniei, autoarea celei mai mari surprize din istoria acestui sport, a …]

Sport 0 Comentarii

Fanii Pertrolului își altoiesc proprii jucători. ^ ”A fost o neînțelegere, l-au confundat cu un fotbalist al Craiovei”

Fanii Pertrolului își altoiesc proprii jucători. ^ ”A fost o neînțelegere, l-au confundat cu un fotbalist al Craiovei” – Situație tragi-comică înaintea partidei Petrolul Ploiești – CS Universitatea Craiova, scor …]

EXCLUSIV/ Încape în hainele fiicelor ei! Anamaria Prodan s-a uscat pe picioare și nu se oprește aici!

EXCLUSIV/ Încape în hainele fiicelor ei! Anamaria Prodan s-a uscat pe picioare și nu se oprește aici! – Anamaria Prodan a slăbit aproape 15 kilograme printr-o dietă minune și nu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*