1 aprilie 2016 Comentarii 0

Bucureştiul, decuplat de la încălzire

Bucureştiul, decuplat de la încălzire

Începând de astăzi, a venit primăvara în Bucureşti, oficial. Caloriferel se vor răci treptat, iar până la ora 24,00 vor deveni reci până la următorul sezon rece.

RADET a anunţat astăzi încheierea sezonului de încălzire 2015 – 2016, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă. Astfel, regia va opri furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti. Oprirea agentului termic pentru încălzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare şi închiderea instalaţiilor către consumatori până la sfârşitul acestei zile.Pe 2 aprilie caloriferele vor fi reci.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 – 06.00“.

Fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, grădiniţe, sere, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Post-ul Bucureştiul, decuplat de la încălzire apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bucureştiul, decuplat de la încălzire

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Oana Zăvoranu şi-a schimbat look-ul. Nu ai văzut-o niciodată aşa

Oana Zăvoranu şi-a schimbat look-ul. Nu ai văzut-o niciodată aşa – Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor, într-un live pe Facebook, noul ei look. Bruneta şi-a vopsit părul în stil ombre …]

Sport 0 Comentarii

Derby-ul Steaua – Astra se joacă la Pitești

Derby-ul Steaua – Astra se joacă la Pitești – Rămasă fără casa din Ghencea, dar și fără posibilitatea de a juca pe Arena Națională, campioana își dispută prin vecini meciurile …]

10 corcituri din părinți cu Pedigri

10 corcituri din părinți cu Pedigri – Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta un pui de Husky și Golden Retriever? Sau ce se întâmplă dacă un Corgi se împerecheaza cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*