2 mai 2016 Comentarii 0

Budescu, din China: ”Am petrecut românește de Paște, cu sarmale. Mi-a fost frică să nu-mi dea câine”

Budescu, din China: ”Am petrecut românește de Paște, cu sarmale. Mi-a fost frică să nu-mi dea câine”

Constantin Budescu a comentat, duminică seară, pentru digisport.ro, performanţa fostei sale echipe, Astra, care a cucerit un titlu istoric.

”O să fie foarte greu să prind lotul pentru Euro. Nu am mai discutat foarte mult cu staff-ul naţionalei. Dacă ar fi vorba de o convocare, nu cred că ar fi o problemă din partea chinezilor. Ei ştiu că intrasem în circuitul naţionalei şi îmi vor permite să merg la lot”, a spus Budescu.

În iarnă, Astra i-a pierdut pe Budescu şi Enache, doi dintre cei mai importanţi jucători, însă nu a avut emoţii mari în cursa pentru titlu. Dacă transferul atacantului a fost văzut ca o adevărată gură de oxigen din punct de vedere financiar, gestul jucătorului de bandă dreaptă de a părăsi corabia în favoarea unei rivale, Steaua, a fost perceput de mulţi drept un act de „trădare”.

„Nu ştiu ce să spun de Enache, mie o să îmi oprească sigur un tricou şi medalia de campion”, a mai spus Budescu, fotbalistul glumind apoi pe seama modalităţii în care a petrescut sărbătorile, la mii de kilometri depărtare de casă: „Am petrecut româneşte de Paşte, am făcut chiar şi sarmale. Miel nu am avut, mi-a fost frică să nu cumpăr vreun câine”.

Post-ul Budescu, din China: ”Am petrecut românește de Paște, cu sarmale. Mi-a fost frică să nu-mi dea câine” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Budescu, din China: ”Am petrecut românește de Paște, cu sarmale. Mi-a fost frică să nu-mi dea câine”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pep Guardiola nu s-a mai putut abține: “Nu mai există respect pentru antrenori!”

Pep Guardiola nu s-a mai putut abține: “Nu mai există respect pentru antrenori!” – Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern München, s-a declarat nemulțumit de modul în care reprezentanții mass-media îi …]

Sport 0 Comentarii

E oficial: Franck Ribéry și alți fotbaliști francezi pot fi numiți “gunoaie”, “drojdia societății” și “gangsteri”

E oficial: Franck Ribéry și alți fotbaliști francezi pot fi numiți “gunoaie”, “drojdia societății” și “gangsteri” – În 2013, scriitorul și jurnalistul Daniel Riolo a publicat cartea “Racaille Football Club” (n.r. …]

Sport 0 Comentarii

Am luat bronz la ștafetă la Mondialele indoor de la Portland!

Am luat bronz la ștafetă la Mondialele indoor de la Portland! – România a mai cucerit o medalie Mondialele indoor de la Portland (SUA). După argintul cucerit de Andrei Gag la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*