29 aprilie 2016 Comentarii 0

Budescu e ”terminat” după ce a plecat de la Astra: ”Mi-e greu în China!”

Budescu e ”terminat” după ce a plecat de la Astra: ”Mi-e greu în China!”

Constantin Budescu, fotbalistul care a contribuit simțitor în toamnă la rezultatele Astrei Giurgiu, fiind, alături de Denis Alibec, principalii pioni ai echipei lui Șumudică, susține că nu s-a acomodat în China.

„Sărmăluță” s-a transferat la începutul anului în liga a doua chineză la Dalian Yifang, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro și a unui salariu stagional de 500.000 de euro.

Budescu a oferit un interviu, celor de la Digi Sport, în care susține că nu s-a acomodat în China. „Acum e mai bine, la început mi-a fost mai greu. E mult mai greu pentru mine aici decât în Liga 1. Repet, mă refer la mine. Am văzut pe la tv tot felul de specialiști care vorbesc prostii și sunt prost informați, mai bine nu mai vorbesc dacă nu știu. Nu pot spune că-mi lipsește ceva din România..doar că e prima mea experiență în străinătate și îmi e greu. Sper să mă acomodez cât mai repede pentru că cei de aici vor rezultate imediate. Nu îți dau timp să te adaptezi”, a declarat fostul astrist.

Budescu susține că nu-l interesează să se pună pe cântar. „Nu știu exact câte kilograme am pentru că nu m-am cântărit. Mă simt bine așa cum sunt, nu are importanță ce greutate am dacă eu mă simt ok”, a spus atacantul.

„Am urmărit campionatul românesc, am văzut că Astra e aproape campioană. Mă bucur din suflet pentru foştii mei colegi. Principalul motiv pentru care eu am plecat a fost ca echipa să se poată lupta la titlu până la final. Erau probleme financiare la club, iar singura soluție ca echipa să supraviețuiască era să se sacrifice unul dintre noi. Am decis împreună cu conducerea echipei ca acela să fiu eu”, a încheiat Constantin Budescu. 

Post-ul Budescu e ”terminat” după ce a plecat de la Astra: ”Mi-e greu în China!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Budescu e ”terminat” după ce a plecat de la Astra: ”Mi-e greu în China!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

CSA Steaua – Olimpia București, meciul pentru bronz, se joacă vineri

CSA Steaua – Olimpia București, meciul pentru bronz, se joacă vineri – SuperLiga CEC Bank programează vineri, 4 decembrie, finala mică a ediției 2015, în care se vor întâlni echipele …]

Sport 0 Comentarii

Mourinho a rezolvat criza de la Chelsea cu un portar de 33 de ani

Mourinho a rezolvat criza de la Chelsea cu un portar de 33 de ani – Italianul Marco Amelia, 33 de ani, vine să rezolve haosul din apărarea echipei Chelsea Londra, …]

Sport 0 Comentarii

Teodora Albon, în top 10 al celor mai bune arbitre din lume

Teodora Albon, în top 10 al celor mai bune arbitre din lume – Teodora Albon s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai bune arbitre din lume din 2015, ierarhie …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*