12 mai 2016 Comentarii 0

Budescu face scandal, după ce a rămas în afara lotului pentru Euro: ”Nu-mi place să mint și să spun că selecționerul e foarte bun”

Budescu face scandal, după ce a rămas în afara lotului pentru Euro: ”Nu-mi place să mint și să spun că selecționerul e foarte bun”

Avertismentele lui Anghel Iordănescu s-au adeverit. Selecționerul nu l-a inclus pe Constantin Budescu în lotul pentru Euro 2016.  Atacantul transferat în China a sărit la beregata selecționerului. 

”Sunt dezamăgit că nu sunt convocat la echipa națională, meritam să fiu măcar în cantonamentul din Italia și acolo selecționerul putea constata dacă sunt sau nu în formă pentru Euro.

Iordănescu ar trebui să vă spună cum mă implora să joc pentru dânsul în Feroe. Îmi spunea că are mare nevoie de mine, chiar în ziua partidei din preliminarii. Era galben la față de emoții și încă avea o presiune fantastică pe umerii lui.

Mă bucur că l-am ajutat și i-am risipit emoțiile chiar dacă acum m-a uitat”, a răbufnit Budescu.

Internaționalul român este convins că nici Denis Alibec nu va avea șanse multe de a juca, chiar dacă el a ”prins” lotul pentru Italia.

”Nu cred că o sa aibă curaj să-l titularizeze pe Alibec la Euro! O să adoptăm probabil aceeași tactică defensivă și fricoasă. Eu am spus mereu acest lucru și probabil ca asta a deranjat.

Nu-mi place să mint și să spun că antrenorul naționalei e foarte bun doar ca să fiu chemat la echipa națională. Mai bine stau acasă”, și-a continuat Budescu tirada.

Citește și: 

S-a anunțat lotul României pentru stagiul de pregătire din Italia. La Euro 2016, dispar cinci jucători

”Îi recomand să vorbească pe teren!”

Anghel Iordănescu i-a trântit ușa-n nas lui Constantin Budescu, omul care a pecetluit calificarea naționalei la Euro, prin cele două goluri marcate în meciul decisiv cu Feroe, scor 3-0. Fostul atacant al Astrei și-a tăiat craca după transferul la Dalian Yifang, echipă din liga secundă chineză.

Mai mult, Budescu l-a atacat pe selecționer, după ce nu l-a convocat pentru amicalele din martie, cu Lituania și cu Spania: ”Asta e filosofia la echipa naţională! Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el. Chiar şi dacă pierzi cu 1-0 este bine, că nu iei multe goluri. Aşa gândesc ei! Primul lor criteriu este să te aperi foarte bine, să faci faza defensivă. Alte calităţi nu mai contează”.

Generalul l-a avertizat pe Budescu. ”Am mai spus-o și o repet. Personal cred că va fi greu ca Budescu să mai prindă avionul de Franța. Este alegerea lui să meargă la o echipă din Liga a doua din China. Este, de fapt, opțiunea lui de a alege banii în detrimentul performanței. Nu puteam să-i schimb decizia, chiar dacă am avut o discuție cu el înainte să semneze cu Dalian Yifang. Șansele lui s-au diminuat. Îl urmărim în continuare. Așa cum ați observat, avem DVD-uri cu meciurile lui din China. Nu a reușit mare lucru până în momentul de față în China. A dat doar o pasă de gol, lucru care nu ne-a încântat. Îi recomand prietenește, ca selecționer, dacă nu m-a cunoscut, îi spun eu. Îmi plac jucătorii care vorbesc mai puțin, dar care joacă mai mult și bine. Adică să vorbească pe teren”, a precizat Anghel Iordănescu într-un interviu Libertatea.

AUDIO / ANGHEL IORDĂNESCU

Post-ul Budescu face scandal, după ce a rămas în afara lotului pentru Euro: ”Nu-mi place să mint și să spun că selecționerul e foarte bun” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Budescu face scandal, după ce a rămas în afara lotului pentru Euro: ”Nu-mi place să mint și să spun că selecționerul e foarte bun”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tamy lansează “Raindrops”, o piesă de suflet, cu valoare sentimentală!VIDEO

Tamy lansează “Raindrops”, o piesă de suflet, cu valoare sentimentală!VIDEO – Are o voce inconfundabilă şi s-a remarcat prin talent şi colaborări de excepţie, precum cea cu Pepe, la piesa …]

Sport 0 Comentarii

Primarul Savin, prietenul lui Bute: ”Lucian luase 2.000.000 de dolari de la bancă”! ^Leonard Doroftei: ”E grav rău! Legile sunt dure!”

Primarul Savin, prietenul lui Bute: ”Lucian luase 2.000.000 de dolari de la bancă”! ^Leonard Doroftei: ”E grav rău! Legile sunt dure!” – Emanoil Savin, primar în Bușteni și prieten la …]

Sport 0 Comentarii

Uite scrisoarea, nu e scrisoarea! Dan Capră le-a răspuns investitorilor care vor Petrolul

Uite scrisoarea, nu e scrisoarea! Dan Capră le-a răspuns investitorilor care vor Petrolul – După ce Valeriu Răchită a declarat vineri că patronul Dan Capră nu a răspuns solicitării venite …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*