10 mai 2016 Comentarii 0

Burleanu: ”Vom vorbi la UEFA să vedem dacă suspendare lui Șumudică va fi extinsă la nivel european”

Burleanu: ”Vom vorbi la UEFA să vedem dacă suspendare lui Șumudică va fi extinsă la nivel european”

Comisia Juridică a Federației a decis ca suspendarea lui Marius Șumudică să înceapă în prima etapă a sezonul viitor, după ce antrenorul a pariat pe meciuri din Liga 1.

Teoretic, până acum se știa că suspendarea se aplică doar pe plan intern, pentru că FRF nu a notificat UEFA despre suspendarea antrenorului, iar Șumudică își va putea conduce echipa de pe margine în stagiile de pregătire din această vară și în partidele din preliminariile cupelor europene.

Totuși, marți, după Adunarea Generală a FRF, Răzvan Burleanu, șeful forului, a declarat: ”Vom întreba la UEFA, să vedem dacă suspendarea lui Șumudică va fi extinsă la nivel european”. Dani Coman, președintele Astrei: ”Nu e o veste prea bună, dar îl susținem pe antrenorul nostru”.

Post-ul Burleanu: ”Vom vorbi la UEFA să vedem dacă suspendare lui Șumudică va fi extinsă la nivel european” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Burleanu: ”Vom vorbi la UEFA să vedem dacă suspendare lui Șumudică va fi extinsă la nivel european”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Arlauskis este dorit de Espanyol, echipa lui Costel Gâlcă

Arlauskis este dorit de Espanyol, echipa lui Costel Gâlcă – Portarul Giedrius Arlauskis, 28 de ani, în prezent la Watford, este dorit de Costel Gâlcă, la Espanyol. Contactat de www.dolcesport.ro, …]

Sport 0 Comentarii

Premieră la Mireasă pentru fiul meu. 9 concurenţi au plecat din emisiune într-o sigură zi

Premieră la Mireasă pentru fiul meu. 9 concurenţi au plecat din emisiune într-o sigură zi – Premieră în emisiunea Mireasă pentru fiul meu. Nouă concurenţi au decis să plece din …]

Sport 0 Comentarii

Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar

Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar – Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat miercuri la Parchetul Militar, menționând că nu știe exact ce calitate are și că este vorba despre …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*