1 mai 2016 Comentarii 0

Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!”

Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!”

Comentatorii britanici n-au gustat deloc arbitrilor, după meciul dintre suedezul Badou Jack (32 de ani) și românul Lucian Bute (36 de ani). Oficialii meciului de la Washington DC au dat remiză, astfel că Jack și-a păstrat centura.

”Scorul a fost 8-4 pe reprize”, au clamat comentatorii britanici. Și Floyd Mayweather a spus că nordicul a fost mai bun.

Suedezul Badou Jack urmează să lupte pentru unificarea centurilor cu britanicul James DeGale. Acesta din urmă a asistat de pe margine, îmbrăcat cu o bluză având sigla clubului de fotbal Arsenal Londra, la duelul Jack-Badou.

Jack a fost extrem de nemulțumit de decizia arbitrilor. Primul arbitru l-a câștigător pe suedez cu 117-111, însă ceilalți doi au decis că meciul a fost egal.

”O porcărie această decizie! Sunt lucruri murdare. Știe și Lucian Bute care a fost decizia normală. Sunt obosit un pic. Loviturile sale nu m-au lovit. Doar o dată am simțit duritatea loviturilor sale.

Mă voi lupta acum cu DeGale, un adversar puternic. N-a fost lupta lui Bute, a fost decizia arbitrilor”, a spus Badou Jack, la finalul meciului.

Post-ul Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

După ce a refuzat Steaua, Marica se duce unde a mai fost! ^Revine atacantul la o formă sportivă decentă, pentru a prinde lotul pentru Euro?

După ce a refuzat Steaua, Marica se duce unde a mai fost! ^Revine atacantul la o formă sportivă decentă, pentru a prinde lotul pentru Euro? – Getafe, locul 13 în …]

Sport 0 Comentarii

Maria Şarapova a intrat în gura fostelor adversare: “Este o trişoare!”

Maria Şarapova a intrat în gura fostelor adversare: “Este o trişoare!” – Suspendată provizoriu, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, Maria Şarapova este atacată de alte sportive din …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo se întărește din Liga a II-a! ”Puriul” a pus ochii pe Bogdan Căucă şi pe Vlad Olteanu. ^Cine sunt și unde joacă viitorii ”câini roșii”

Dinamo se întărește din Liga a II-a! ”Puriul” a pus ochii pe Bogdan Căucă şi pe Vlad Olteanu. ^Cine sunt și unde joacă viitorii ”câini roșii” – Antrenorul Mircea Rednic …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*