1 mai 2016 Comentarii 0

Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!”

Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!”

Comentatorii britanici n-au gustat deloc arbitrilor, după meciul dintre suedezul Badou Jack (32 de ani) și românul Lucian Bute (36 de ani). Oficialii meciului de la Washington DC au dat remiză, astfel că Jack și-a păstrat centura.

”Scorul a fost 8-4 pe reprize”, au clamat comentatorii britanici. Și Floyd Mayweather a spus că nordicul a fost mai bun.

Suedezul Badou Jack urmează să lupte pentru unificarea centurilor cu britanicul James DeGale. Acesta din urmă a asistat de pe margine, îmbrăcat cu o bluză având sigla clubului de fotbal Arsenal Londra, la duelul Jack-Badou.

Jack a fost extrem de nemulțumit de decizia arbitrilor. Primul arbitru l-a câștigător pe suedez cu 117-111, însă ceilalți doi au decis că meciul a fost egal.

”O porcărie această decizie! Sunt lucruri murdare. Știe și Lucian Bute care a fost decizia normală. Sunt obosit un pic. Loviturile sale nu m-au lovit. Doar o dată am simțit duritatea loviturilor sale.

Mă voi lupta acum cu DeGale, un adversar puternic. N-a fost lupta lui Bute, a fost decizia arbitrilor”, a spus Badou Jack, la finalul meciului.

Post-ul Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bute a înviat, dar britanicii l-au îngropat! Românul a remizat cu Jack, însă englezii sunt nemiloși: ”A fost 8-4 pe reprize!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Andreea Marin, COMPLET NEMACHIATĂ! Cum arată cu adevărat | FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Marin, COMPLET NEMACHIATĂ! Cum arată cu adevărat | FOTO ÎN ARTICOL – Andreea Marin și-a surprins plăcut amicii virtuali cu o serie de imagini în care apare nemachiată. La …]

Sport 0 Comentarii

Gafă de BEZNA MINŢII! Părinţii unei victime din Colectiv au ÎNLEMNIT când au primit asta acasă

Gafă de BEZNA MINŢII! Părinţii unei victime din Colectiv au ÎNLEMNIT când au primit asta acasă – Mai multe pe rtv.net Post-ul Gafă de BEZNA MINŢII! Părinţii unei victime din …]

Sport 0 Comentarii

Juve e la retrogradare. ”Bătrâna Doamnă”, egal dintr-un penalty dubios / VIDEO

Juve e la retrogradare. ”Bătrâna Doamnă”, egal dintr-un penalty dubios / VIDEO – Juventus Torino, care în vară i-a cedat pe Pirlo, Vidal, Tevez și pe Llorente, este pe locul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*