30 aprilie 2016 Comentarii 0

Bute vs. Badou Jack: Lucian a promis că le va face un cadou românilor de Paşte

Bute vs. Badou Jack: Lucian a promis că le va face un cadou românilor de Paşte

Lucian Bute (36 de ani, 32-3, 25 KO) îl va înfrunta în zorii zilei de 1 mai pe Badou Jack (32 de ani, 20-1-1, 12 KO), campionul mondial WBC la supermijlocie. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1, cu începere de la ora 6.00.

La patru ani de la momentul în care a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie în favoarea lui Carl Froch, Lucian Bute are o nouă ocazie, aproape sigur ultima, de a redeveni cel mai bun la categoria amintită, de această dată în versiunea WBC.  Pentru asta, trebuie să-l învingă pe suedezul Badou Jack, iar românul se declară pregătit.

„Pregătirea mea a fost foarte bună, mă simt puternic și am muncit foarte mult ca să pregătesc confruntarea cu Badou Jack. A fi campion de două ori este un vis, dar sâmbătă noapte (n.r. – duminică dimineață, în România) veți vedea un nou campion. Acum presiunea nu este pe umerii mei, nu eu sunt campionul ci Badou Jack, de aceea cred presiunea va fi pe el”, a declarat Lucian Bute.

Două victorii şi trei eşecuri a bifat Lucian Bute în ultimele cinci partide.

„Nu am luat niciodată în calcul posibilitatea să mă retrag, dar ultimii trei ani au fost problematicici, din punct de vedere fizic și psihic. Acum am revenit în prim-planul marilor lupte și sunt gata să iau centura lui Badou Jack. Sunt mai experimentat și mai rapid decât el. Sunt mai agresiv ca niciodată. Vreau să arăt bine în ring și să nu las nici un dubiu în privința învingătorului”, a continuat sportivul născut la Pechea (județul Galați).

Badou Jack l-a lăudat pe român

Lucian Bute a dezvăluit și mesajul pe care visează să-l transmită românilor mâine dimineață, în prima zi de Paște: „Ştiu că sunt mulţi români care abia aşteaptă meciul şi le mulţumesc din suflet pentru susţinere, să fie aproape de mine şi Duminică dimineaţă veţi avea un nou campion mondial”, a declarat Lucian Bute.

După meci, o să vă întâmpin cu «Hristos a înviat şi Lucian Bute a câştigat»! (Lucian Bute)

La rândul său, Badou Jack a mărturisit că își respectă mult adversarul, dar s-a arătat convins că își poate păstra centura. „Toată lumea știe că eu sunt întotdeauna în formă. Orice se poate întâmpla, dar eu vreau să ajung să lupt cu DeGale. Pentru asta trebuie să trec mai întâi de Lucian. El este un luptător foarte bun, unii zic că șansele sunt 50-50 și iau asta foarte în serios. Încă mă antrenez pentru acest meci ca și când eu aș fi challengerul. Întotdeauna am crezut în mine, sunt puternic mental și am muncit din greu. Voi arăta tuturor că sunt un luptător de mare clasă”, a declarat suedezul.

Patru victorii şi o înfrângere a bifat Badou Jack în ultimele cinci partide.

Învingătorul meciului Bute-Jack ar putea boxa în a doua parte a acestui an cu învingătorul partidei dintre britanicul James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie, și mexicanul Rogelio Medina, care se va disputa tot mâine dimineață, în cadrul aceleași gale de la Washington (SUA).

James DeGale ține cu duşmanul

James DeGale (30 de ani, 22-1, 14 KO) nici nu-și pune problema să nu treacă de Rogelio Medina și se gândește deja la unificarea centurilor. Britanicul a dat de înțeles că ar prefera ca viitorul său adversar să fie Badou Jack. „Fanii mei din Marea Britanie devin tot mai numeroși, iar eu nici măcar n-am apucat să boxez acasă din postura de campion mondial. Un meci între mine și Badou Jack, cu două titluri pe masă, ar genera un interes enorm în Marea Britanie”, a declarat DeGale, citat de site-ul boxingtalk.com.

Citeşte şi

Lucian Bute a trecut cântarul oficial pentru meciul cu Badou Jack

Post-ul Bute vs. Badou Jack: Lucian a promis că le va face un cadou românilor de Paşte apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Bute vs. Badou Jack: Lucian a promis că le va face un cadou românilor de Paşte

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La albanezi, mai rău ca la români! Fotbaliștii riscă să moară cu zile pe teren! VIDEO

La albanezi, mai rău ca la români! Fotbaliștii riscă să moară cu zile pe teren! VIDEO – Momente de râsu′-plânsu′ în fotbalul din Albania (reprezentativă calificată la Euro 2016), la …]

Sport 0 Comentarii

Procuratura caută traseul banilor murdari de la FIFA. Băncile, vizate de ancheta autorităților americane

Procuratura caută traseul banilor murdari de la FIFA. Băncile, vizate de ancheta autorităților americane – Potrivit Financial Times, autoritățile americane amenință cu sancțiunea mai multe bănci pentru că nu au …]

Sport 0 Comentarii

Cei mai tari țintași! Romanian Darts Festival – peste 350 de jucători profesionişti din Europa, la București. Jamie Hughes și Annette Tillborn, învingători

Cei mai tari țintași! Romanian Darts Festival – peste 350 de jucători profesionişti din Europa, la București. Jamie Hughes și Annette Tillborn, învingători – În weekendul trecut s-a desfăşurat Romanian …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*