7 mai 2016 Comentarii 0

Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick”

Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick”

Daniel Buzdugan se numără printre persoanele publice revoltate de cazul lui Patrick Ekeng. Omul de televiziune şi de radio crede că viaţa fotbalistului ar fi putut fi salvată, dacă cei care ar fi trebuit să se implice ar fi făcut-o la timpul potrivit.

Moartea lui Patrick Ekeng l-a şocat şi întristat deopotrivă pe Daniel Buzdugan. Acesta, dezamăgit de felul în care s-a acţionat, şi-a spus părerea pe pagina lui de Facebook.

„Mori cu zile în România!!! I-a durut în paișpe de viața lui Patrick! 3 minute de implicare ar fi fost suficiente pentru viața unui om! Dacă unui sportiv la nivelul ăsta i se întâmplă așa ceva, păi atunci un simplu cetățean e lăsat să moară exact ca un câine! De ce oare nu i-au aplicat resuscitarea pe teren? Nu trebuie să fii medic ca să știi că într-o asemenea situație fiecare clipă contează, contează, contează!!!

Ambulanta de la stadionul Dinamo nu avea mască de oxigen și nici defibrilator. Targa nu se putea coborâ din mașină la nivelul solului. N-au făcut manevre de resuscitare nici pe teren și nici in masina. A murit cu zile! Dacă ar putea conștientiza, fetița de 2 ani a lui Ekeng ar striga: de ce nu ați făcut nimic pentru tata?!!!!!! De ce m-ați lăsat fără tăticul meu drag? Voi nu aveți copii? Dumnezeu să te ierte Patrick! Chiar în momentul în care scriu aceste rânduri o ambulanță urlă disperat, nimeni din coloana de mașini nu mișcă, să se dea la o parte! Țara lu’ mă doare-n paișpe și a lui mi se rupe de tine bă!”, a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook.

Post-ul Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Legenda rapidistă Dănuț Aiacoboae a încetat din viață

Legenda rapidistă Dănuț Aiacoboae a încetat din viață – Campion național la toate categoriile de vârstă la lupte greco-romane, Dănuț Aiacoboae a încetat din viață sâmbătă, la vârsta de 58 …]

Sport 0 Comentarii

Stuart Lancaster a demisionat din postul de antrenor al Angliei

Stuart Lancaster a demisionat din postul de antrenor al Angliei – Stuart Lancaster a demisionat din postul de antrenor al echipei de rugby a Angliei, după contraperformanța de la CM …]

Sport 0 Comentarii

Ziua cea mai lungă. În Spania, în etapa a 32-a, joacă Real, Atletico și Barcelona. Misiune grea pentru Costel Gâlcă / LIVE

Ziua cea mai lungă. În Spania, în etapa a 32-a, joacă Real, Atletico și Barcelona. Misiune grea pentru Costel Gâlcă / LIVE – Meciurile echipelor din fruntea Primerei Division au …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*