7 mai 2016 Comentarii 0

Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick”

Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick”

Daniel Buzdugan se numără printre persoanele publice revoltate de cazul lui Patrick Ekeng. Omul de televiziune şi de radio crede că viaţa fotbalistului ar fi putut fi salvată, dacă cei care ar fi trebuit să se implice ar fi făcut-o la timpul potrivit.

Moartea lui Patrick Ekeng l-a şocat şi întristat deopotrivă pe Daniel Buzdugan. Acesta, dezamăgit de felul în care s-a acţionat, şi-a spus părerea pe pagina lui de Facebook.

„Mori cu zile în România!!! I-a durut în paișpe de viața lui Patrick! 3 minute de implicare ar fi fost suficiente pentru viața unui om! Dacă unui sportiv la nivelul ăsta i se întâmplă așa ceva, păi atunci un simplu cetățean e lăsat să moară exact ca un câine! De ce oare nu i-au aplicat resuscitarea pe teren? Nu trebuie să fii medic ca să știi că într-o asemenea situație fiecare clipă contează, contează, contează!!!

Ambulanta de la stadionul Dinamo nu avea mască de oxigen și nici defibrilator. Targa nu se putea coborâ din mașină la nivelul solului. N-au făcut manevre de resuscitare nici pe teren și nici in masina. A murit cu zile! Dacă ar putea conștientiza, fetița de 2 ani a lui Ekeng ar striga: de ce nu ați făcut nimic pentru tata?!!!!!! De ce m-ați lăsat fără tăticul meu drag? Voi nu aveți copii? Dumnezeu să te ierte Patrick! Chiar în momentul în care scriu aceste rânduri o ambulanță urlă disperat, nimeni din coloana de mașini nu mișcă, să se dea la o parte! Țara lu’ mă doare-n paișpe și a lui mi se rupe de tine bă!”, a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook.

Post-ul Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Buzdugan, după moartea lui Ekeng: „Mori cu zile în România. I-a durut în paișpe de viața lui Patrick”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fostul șef de la Ferrari: ”Am vești proaste despre Schumacher!”

Fostul șef de la Ferrari: ”Am vești proaste despre Schumacher!” – Luca di Montezemolo (68 de ani), fostul președinte de la Ferrari, a vorbit despre situația fostului pilot german Michael Schumbaer …]

Sport 0 Comentarii

Antrenor din Liga 2 bănuit de blaturi la pariuri, în cursa pentru Primărie! ”Vioară, Vioară, ești o comoară!”

Antrenor din Liga 2 bănuit de blaturi la pariuri, în cursa pentru Primărie! ”Vioară, Vioară, ești o comoară!” – Viorel Ion, antrenorul divizionarei secunde Gloriei Buzău (grupare aflată în pragul …]

Sport 0 Comentarii

Rednic face prăpăd la Dinamo! Și-a pus în cap un fotbalist străin: ^”Ai grijă cum vorbești cu mine!”. Un alt caz stă să explodeze

Rednic face prăpăd la Dinamo! Și-a pus în cap un fotbalist străin: ^”Ai grijă cum vorbești cu mine!”. Un alt caz stă să explodeze – Mircea Rednic, 53 de ani, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*