19 aprilie 2016 Comentarii 0

Cabral s-a reapucat de sport! A ajuns să cântărească 130 de kilograme! „Am o relaţie specială cu ceafa”

Cabral s-a reapucat de sport! A ajuns să cântărească 130 de kilograme! „Am o relaţie specială cu ceafa”

După o lungă perioadă de timp, în care nu a mai făcut sport, Cabral a luat măsuri, mai ales că are peste 100 de kilograme. Prezentatorul tv a anunţat pe blogul personal că s-a reapucat de sport, însă nu vrea să ” reduc cu mult cele 130 de kile de dulceață”.

„Pun și asta aici, așa, ca să rămână undeva scrijelit: m-am reapucat de sport. Cardio și tehnică. Alergare, evident, plus una-alta pentru definiție, la care adăugăm antrenamentele la tata la sală, kickboxing. Unde vreau să ajung? Nu vreau să reduc cu mult cele 130 de kile de dulceață, dar cred că e cazul să mai mișc de pe loc acest trup perfect. Și, evident, o să umblu puțin și la alimentație. Încă nu mi-e clar ce vreau să modific, pentru că eu am relația asta specială cu ceafa de porc, dar… sunt câteva chestii pe care trebuie să le fac. Vă țin la curent, în caz că vă interesează. Și, dacă stai prin Berceni și vrei să alergăm împreună… când îmi stabilesc cât-de-cât o rutină o să anunț, poate gâfâim prin Tineretului sau Orășel împreun”,  a scris Cabral pe blogul personal.

Post-ul Cabral s-a reapucat de sport! A ajuns să cântărească 130 de kilograme! „Am o relaţie specială cu ceafa” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cabral s-a reapucat de sport! A ajuns să cântărească 130 de kilograme! „Am o relaţie specială cu ceafa”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

El e inamicul. ^Președintele IHF, Hassan Moustafa, a făcut tot posibilul ca naționala feminină să nu joace acasă pentru calificarea la Olimpiadă. FRH: ”Ne exprimăm public nemulţumirea”

El e inamicul. ^Președintele IHF, Hassan Moustafa, a făcut tot posibilul ca naționala feminină să nu joace acasă pentru calificarea la Olimpiadă. FRH: ”Ne exprimăm public nemulţumirea” – Federația Internațională …]

Sport 0 Comentarii

Aflat în conflict cu conducerea de la CSMS Iași, Florin Prunea este apărat de o clauză uriașă! ^Cât trebuie să-i dea moldovenii, dacă vor să scape de el!

Aflat în conflict cu conducerea de la CSMS Iași, Florin Prunea este apărat de o clauză uriașă! ^Cât trebuie să-i dea moldovenii, dacă vor să scape de el! – Florin …]

Cine sunt cele 12 personaje din coregrafia dinamoviștilor, acuzate că fac jocurile Stelei în lupta pentru titlu GALERIE FOTO

Cine sunt cele 12 personaje din coregrafia dinamoviștilor, acuzate că fac jocurile Stelei în lupta pentru titlu GALERIE FOTO – Fanii dinamoviștii au dat din nou dovadă de imaginație și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*