5 aprilie 2016 Comentarii 0

Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea”

Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea”

Un accident cumplit a avut loc, astăzi (5 aprilie), în Capitală, după ce un autoturism a intrat sub un tir care şi-a schimbat direcţia de mers. În timp de şoferul maşinii a fost transportat la spital în comă, iubita acestuia, aflată în stare de şoc, a ieşit teafără dintre fiarele contorsionate.

Tragedia a fost, aşa cum se întâmplă în multe accidente, prilej pentru hoţi de a fura obiectele victimelor, sub pretextul să vor să ofere ajutor.

Cabral este neîndurător cu astfel de persoane şi a mărturisit, pe blogul lui, că a văzut multe situaţii revoltătoare de când este voluntar.

„Pentru animalele astea care profită de accidente pentru a fura un telefon sau un portofel… n-am nicio explicație și nicio milă. Nu mă refer la un accident în sine, la o situație anume, vorbesc în general.

Sunt voluntar al programului „Există un erou în fiecare” și se întâmplă adeseori să ajung printre primii la accident. Nu s-a întâmplat o singură dată să mă prind că o jigodie din asta doar mimează că ajută doar pentru a prinde momentul pentru a fura telefonul sau mai știu eu ce-a văzut idiotul prin mașină.

Uneori le administrez imboldul ȘÎC – şut în fund – dar de cele mai multe ori am de ajutat victime și nu e timp de altceva.

Și știu că sună ciudat când spun că nu sunt rare animalele astea… dar ajunge să stai de vorbă cu un echipaj de la Ambulanță și vei înțelege că exemplare din subspecia asta de om au fost surprinse de multe ori buzunărind victime inconștiente ale unor accidente groaznice”, a scris el, pe blog.

Post-ul Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rugbistul Florin Surugiu povestește cum i-a venit ideea să-și ceară iubita de soție

Rugbistul Florin Surugiu povestește cum i-a venit ideea să-și ceară iubita de soție – Rugbistul Florin Surugiu a povestit intr-un interviu acordat colegului sau din echipa nationala, Florin Vlaicu, cum a …]

Sport 0 Comentarii

Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi”

Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi” – Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Ortodoxe Române, …]

Sport 0 Comentarii

Fostul director tehnic de la Fiorentina, Pantaleo Corvino, a dezvăluit cum a ratat Mutu un transfer de 20 de milioane de euro la AS Roma. ^”Vânzarea era făcută, dar s-a blocat în ultimul moment”

Fostul director tehnic de la Fiorentina, Pantaleo Corvino, a dezvăluit cum a ratat Mutu un transfer de 20 de milioane de euro la AS Roma. ^”Vânzarea era făcută, dar s-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*