23 aprilie 2016 Comentarii 0

Cădere liberă: Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA!

Cădere liberă: Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA!

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep, locul 6 în ierarhia WTA, va coborî un loc în clasament începând de luni, din cauza eşecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona a pierdut în faza optimilor de finală contra Laurei Siegemund (Germania, 71 WTA), scor 1-6, 2-6, informează mediafax.ro.

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep, locul 6 în ierarhia WTA, va coborî un loc în clasament începând de luni, din cauza eşecului suferit joi la turneul de la Stuttgart, scor 1-6, 2-6, în faza optimilor de finală contra Laurei Siegemund (Germania, 71 WTA).

Simona Halep rămâne cu 3.660 de puncte WTA şi va fi devansată de cehoaica Petra Kvitova, jucătoare calificată în sferturile turneului de la Stuttgart.

Simona Halep putea fi depăşită şi de Roberta Vinci. Jucătoarea din Italia mai avea nevoie de o singură victorie pentru a o devansa pe Simona, însă a irosit ocazia vineri, când a fost învinsă cu 6-1, 6-4 de Laura Siegemund, sportiva care i-a administrat Simonei Halep una dintre cele mai mari umilinţe ale carierei.

La începutul sezonului, Simona Halep, jucătoare antrenată de Darren Cahill, ocupa locul 2 în ierarhia WTA. Simona Halep a pierdut multe puncte din cauză că nu şi-a apărat titlul la Indian Wells (sfert de finală în 2016), sfertul de finală de la Australian Open (tur I în 2016), dar nici titlul de la Dubai (optimi de finală în 2016).

Post-ul Cădere liberă: Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cădere liberă: Simona Halep va coborî, luni, pe locul 7 în ierarhia WTA!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

„Pistolarul din Militari”, condamnat la trei ani închisoare cu executare!

„Pistolarul din Militari”, condamnat la trei ani închisoare cu executare! –  Mihai Chiriță, denumit și „pistolarul din Militari”, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la …]

Sport 0 Comentarii

Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best”

Maratonistul Marius Ionescu, al doilea la Dusseldorf, cu ”personal best” – Atletul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Marius Ionescu, a reuşit, în această dimineaţă, să ocupe locul al doilea la Maratonul …]

Sport 0 Comentarii

Un italian vrea să fie primar în România! ”Îmi amintește de copilărie, când nu aveam apă, canalizare și gaz”

Un italian vrea să fie primar în România! ”Îmi amintește de copilărie, când nu aveam apă, canalizare și gaz” – Giancarlo Ceruti, un cetățean italian, vrea sa fie primarul comunei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*