9 aprilie 2016 Comentarii 0

Calcule la COSR, înaintea Jocurile Olimpice: ”Ne așteptăm la 6-7 medalii!”

Calcule la COSR, înaintea Jocurile Olimpice: ”Ne așteptăm la 6-7 medalii!”

Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a vorbit, astăzi, despre șansele sportivilor noștri la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia).

Conform lui Petrache, delegația României, care va cuprinde până în 80 de sportivi, se va întoarce în țară cu 6 sau 7 medalii olimpice.

”Așteptările COSR nu pot fi decât în funcție de așteptările federațiilor sportive naționale care au anunțat în jur de 6-7 medalii. Noi am spus că nu va fi o Olimpiadă așa cum ne-am așteptat la Atena sau Sydney. Trebuie să înțelegem că astăzi sportul este altceva, suntem în secolul XXI, încercăm să ne racordăm secolului XXI. Federațiile care nu vor înțelege și nu vin aproape de acest fenomen, care nu participă și nu dau drumul la niște proiecte puternice, care să se întindă pe o perioadă de 4-5-8-12 ani, atunci cu siguranță vor pierde trenul”, a precizat Alin Petrache.

Șeful COSR a adăugat: ”Gândurile noastre merg spre echipa feminină de gimnastică, spre cea masculină de gimnastică, spre canotaj, spre lupte, box și scrimă. Sunt ultimele turnee de calificări și așteptăm cât mai mulți în delegația pentru Rio. Cred că vom avea mai mulți sportivi decât am estimat. Am estimat în jur de 50-60 și deja avem același număr de calificări pe care l-am avut la Londra. Și cu turneele de calificare urmează, cred că vom avea mai mulți sportivi. Vom avea undeva la 70-80 de sportivi”.

Alin Petrache a fost prezent, sâmbătă, la Hotel Crowne Plaza, la prima întâlnire din 2016 a Grupului Informal al Comitetelor Naționale Olimpice (CNO) din Europa Centrală și de Sud Est. ”Suntem foarte îngrijorați de ce găsim în fiecare zi și de declarațiile care vin din acea zonă, suntem îngrijorați de securitatea sportivilor noștri și multe alte lucruri care se știu deja. Azi vom discuta și despre sportivii calificați, meciurile de pregătire pe care le putem face împreună, despre o pregătire comună și multe alte lucruri”, a explicat Petrache, citat de Agerpres.

 

Post-ul Calcule la COSR, înaintea Jocurile Olimpice: ”Ne așteptăm la 6-7 medalii!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Calcule la COSR, înaintea Jocurile Olimpice: ”Ne așteptăm la 6-7 medalii!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Veste proastă pentru fotbaliştii liderului Ligii I, Astra Giurgiu. ^Magistraţii i-au respins patronului Ioan Niculae cererea de eliberare condiţionată”

Veste proastă pentru fotbaliştii liderului Ligii I, Astra Giurgiu. ^Magistraţii i-au respins patronului Ioan Niculae cererea de eliberare condiţionată” – Vestea proastă pentru fotbaliştii liderului Ligii I, Astra Giurgiu. Patronul …]

Sport 0 Comentarii

Steaua, dublă victorie cu Rapid. CSM Digi, succes la Arad

Steaua, dublă victorie cu Rapid. CSM Digi, succes la Arad – Superliga Națională programează în acest final de săptămână meciurile runde a șasea. Rezultatele, conform h2opolo.ro. Etapa a 6-a Joi, …]

Sport 0 Comentarii

Blajul a reușit o victorie de trei puncte contra Bacăului

Blajul a reușit o victorie de trei puncte contra Bacăului – Rezultatele și programul etapei a 8-a din Divizia A1 la volei feminin (sâmbătă. 21 noiembrie 2015), conform voleiromania.ro: Vineri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*