3 mai 2016 Comentarii 0

Campionul Marius Șumudică și-a dezvăluit secretele: ”Jucătorii făceau programul, apoi eu preluam controlul”

Campionul Marius Șumudică și-a dezvăluit secretele: ”Jucătorii făceau programul, apoi eu preluam controlul”

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, a dezvăluit câteva din secretele câștigării primului său titlu de campion ca tehnician și din istoria clubului.

Tehnicianul campioanei a povestit la Digi Sport că patronul Ioan Niculae e un tip coleric și e omul rezultatelor. 

”Ioan Niculae e un tip irascibil, care trăieşte clipa. În momentele când echipa câştigă, e gata să îşi dea cămaşa de pe el. Venea în vestiar şi ne zicea: Fixaţi-vă prima. Era Ousmane N’Doye şi zicea: 5000 de euro. 5000 aveţi.

Dar în momentele când echipa nu merge bine, schimbă foaia. După meciul din etapa a doua, pierdut, îl sunase pe Buduru şi eram şi eu prezent: Ia să ne explice antrenorul ăsta ce a vrut el să facă. Am vorbit cu el şi zilele trecute, nu îi venea să creadă că vom câştiga titlul”.

Șumudică a vorbit și despre metodele sale de lucru și despre modul cum s-a impus în vestiar: “Am spus în faţa echipei de mai multe ori: Voi faceţi programul săptămâna asta. Îi lăsam să stabilească antrenamentele, când şi ce să mănânce. Voiam să se simtă importanţi. Apoi creeam un conflict, mă supăram pe unul, opream antrenamentul, și luam eu iar frâiele, două zile de cantonament.

Ceea ce am întâlnit la această echipă nu am mai întâlnit nicăieri. Să vă spun un episod: am primit un bonus foarte mic după un meci. Au luat bani toţi cei 25 de jucători, plus oamenii din staff, până la magazioner. Din puţinul ăla”.

Post-ul Campionul Marius Șumudică și-a dezvăluit secretele: ”Jucătorii făceau programul, apoi eu preluam controlul” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Campionul Marius Șumudică și-a dezvăluit secretele: ”Jucătorii făceau programul, apoi eu preluam controlul”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali, cel care odinioară spunea că face cancer la limbă, dacă nu vorbește la televizor, susține că se dă la o parte. ^”Ies din viața public! Eu fac nimic!” Pentru a câta oară?

Gigi Becali, cel care odinioară spunea că face cancer la limbă, dacă nu vorbește la televizor, susține că se dă la o parte. ^”Ies din viața public! Eu fac nimic!” …]

Sport 0 Comentarii

Cristina Adamescu şi Oana Simion, în semifinale la dublu la Casablanca

Cristina Adamescu şi Oana Simion, în semifinale la dublu la Casablanca – Perechea Cristina Adamescu/ Oana Georgeta Simion s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la turneul ITF de …]

Sport 0 Comentarii

Un sportiv a primit o pedeapsă pe care n-o poate ispăși într-o viață!

Un sportiv a primit o pedeapsă pe care n-o poate ispăși într-o viață! – Pilierul echipei argentiniene Pucara Rugby, Cipriano Martinez, a primit interdicție de a mai juca timp de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*