Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă”
11 mai 2016 Comentarii 0

Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă”

Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă”

O cântăreaţă celebră a fost prinsă cu minciuna de fani, după ce şi-a pus, pe Instagram, o poză modificată în Photoshop.

Ally Brooke (22 de ani), din grupul Fifth Harmony, a fost aspru criticată şi ironizată de fani, după ce şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop.

Cântăreaţa nu şi-a dat seama că, în imagine, avea… două picioare drepte, dar admiratorii de pe reţelele de socializare i-au atras imediat atenţia, iar fotografia s-a viralizat.

Când şi-a dat seama ce gafă a făcut, Ally Brooke şi-a recunscut greşeala şi le-a mărturisit fanilor că a vrut doar să pară „drăguţă”.

foot

Post-ul Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga Campionilor, sâmbătă (ora 19.30). Larvik – HCM Baia Mare. Bătălie pentru locul secund

Liga Campionilor, sâmbătă (ora 19.30). Larvik – HCM Baia Mare. Bătălie pentru locul secund – HCM Baia Mare întâlneşte sâmbătă, în Norvegia, Larvik HK, de la ora 19.30 (Digi 2, …]

Sport 0 Comentarii

Nu e Manchester! Ofertă de ultimă oră pentru Jose Mourinho!

Nu e Manchester! Ofertă de ultimă oră pentru Jose Mourinho! – Antrenorul portughez Jose Mourinho, concediat recent de Chelsea Londra, cu care a câștigat campionatul Angliei în sezonul trecut, este …]

Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat

Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat – Femeia de afaceri Israela Vodovoz a făcut o dezvăluire inedită de curând. Ea a spune că Israela nu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*