6 mai 2016 Comentarii 0

Cântarul oficial al Galei Superkombat de la București va fi transmis LIVE, pe Libertatea.ro, de la 17:30!

Cântarul oficial al Galei Superkombat de la București va fi transmis LIVE, pe Libertatea.ro, de la 17:30!

Promoţia internaţională Superkombat pe reguli K-1, condusă de Eduard Irimia, revine la Bucureşti pe 7 mai, în cadrul celui de-al doilea mare eveniment al anului. Cântarul oficial va fi transmis live, pe Libertatea.ro, de la ora 17:30.

Gala transmisă live de Libertatea.ro va avea loc la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, urmând să programeze nu mai puţin de 11 meciuri internaţionale, cu sportivi din 10 ţări, transmise în direct în 95 de ţări. Printre invitaţi se vor număra legendarul Remy Bonjasky.

În meciul cap de afiş al serii, spaniolul Moises Baute, câştigător al piramidei Superkombat de la Constanţa, îl va înfrunta pe brazilianul Cesar Almeida pentru titlul mondial la categoria semigrea, în timp ce printre luptătorii români care au fost confirmaţi pentru eveniment se numără Cristi Spetcu, Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmâncă, Cristi Ristea, Dumitru Ţopai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel şi Adrian Maxim.

Cântarul oficial va fi transmis live, pe Libertaea.ro, de la ora 17:30, iar Gala va fi de asemenea LIVE pe site-ul Libertatea.ro.

Post-ul Cântarul oficial al Galei Superkombat de la București va fi transmis LIVE, pe Libertatea.ro, de la 17:30! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cântarul oficial al Galei Superkombat de la București va fi transmis LIVE, pe Libertatea.ro, de la 17:30!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dinamo, rugată de fani să nu joace meciul cu Viitorul. ^ “Până şi doliul naţional este luat în bătaie de joc!”

Dinamo, rugată de fani să nu joace meciul cu Viitorul. ^ “Până şi doliul naţional este luat în bătaie de joc!” – Fanii de la peluza “Cătălin Hîldan” ai echipei …]

Sport 0 Comentarii

Tricolorii au vestiar personalizat și imnul României afișat pe perete

Tricolorii au vestiar personalizat și imnul României afișat pe perete – Fotbaliștii naționalei României au avut parte de o surpriză la meciul de luni seară cu Grecia, 0-0, din preliminariile …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep este readusă cu picioarele pe pământ, după turneul dezastruos de la Guangzhou . ”A căpătat aere de mare vedetă. Și-a supraestimat forma și și-a subestimat adversara!”

Simona Halep este readusă cu picioarele pe pământ, după turneul dezastruos de la Guangzhou . ”A căpătat aere de mare vedetă. Și-a supraestimat forma și și-a subestimat adversara!” – Simona …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*