25 aprilie 2016 Comentarii 0

Captură record la Porţile de Fier I, într-un camion condus de un cetăţean sârb | VIDEO

Captură record la Porţile de Fier I, într-un camion condus de un cetăţean sârb | VIDEO

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, împreună cu inspectorii vamal din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, au descoperit, în maşina unui cetăţean sârb, nu mai puţin de 25.000 de pachete de ţigări netimbrate.

Captura record a fost descoperită într-un camion care urma să intre în România şi care era condus de un cetăţean sârb de 36 de ani. cesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, detergent de vase din Serbia pentru o societate comercială din Bucureşti.

În urma unui control amănunţit au fost găsite, ascunse şi nedeclarate, în pereţii dubli ai semiremorcii, dar şi în cabina camionului, 25.000 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal. La cercetări, şoferul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările în Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni i-au întocmit cetăţeanului sârb  M. Miloş dosar penal pentru contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 300.000 de lei, a fost confiscată, iar autocamionul a fost rămas la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin până la definitivarea cercetărilor.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/pOPQ6m_tFDU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

Post-ul Captură record la Porţile de Fier I, într-un camion condus de un cetăţean sârb | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Captură record la Porţile de Fier I, într-un camion condus de un cetăţean sârb | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Enrique Iglesias, mesaj pentru fanii români, înainte de concertul la Bucureşti!

Enrique Iglesias, mesaj pentru fanii români, înainte de concertul la Bucureşti! – Enrique Iglesias va susține un concert la București, pe 12 mai, la Romexpo. Artistul le-a transmis fanilor din …]

Sport 0 Comentarii

Probleme pentru Rapid! Peste 27% din acţiunile clubului, scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru o datorie

Probleme pentru Rapid! Peste 27% din acţiunile clubului, scoase la vânzare de un executor judecătoresc pentru o datorie – Executorul judecătoresc Dobra, Coşoreanu şi Asociaţii a scos la licitaţie un …]

Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta

Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta – După Paște, întoarcerea la activitățile obișnuite poate fi destul de dificilă. Așa i s-a întâmplat și Lorei, doar că …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*