10 mai 2016 Comentarii 0

Carantină! Un liceu întreg din Oradea a fost închis după ce o elevă s-a îmbolnăvit de TBC

Carantină! Un liceu întreg din Oradea a fost închis după ce o elevă s-a îmbolnăvit de TBC

La Colegiul Național ”Iosif Vulcan” din Oradea a fost instituită carantina azi, după ce o elevă de 17 ani a fost diagnosticată cu TBC. Toate cursurile au fost suspendate, iar elevii au rămas acasă.

Școala orădeană a fost închisă azi pentru dezinfecţie, iar medicii de la secţia de pneumoftiziologie a Spitalului Curteanu au efectuat teste atât fetei, cât și altor 60 de elevi, colegi de clasă și din clasa vecină, scrie bihon.ro.

”Noi am fost anunțați de caz de conducerea școlii. Ni s-a adus la cunoștință faptul că în unitatea de învățământ a fost depistat un caz de TBC și că doresc să întrerupă cursurile timp de o zi pentru dezinfecție și examinare medicală a elevilor”, a declarat, pentru sursa citată Claudiu Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Directoarea şcolii şi inspectorul general şcolar au sesizat Direcţia de Sănătate Publică, reprezentanţii acestei instituţii iniţiind o anchetă, obişnuită pentru astfel de cazuri.

Post-ul Carantină! Un liceu întreg din Oradea a fost închis după ce o elevă s-a îmbolnăvit de TBC apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Carantină! Un liceu întreg din Oradea a fost închis după ce o elevă s-a îmbolnăvit de TBC

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Percheziții la ghicitoarele din Ploieşti! Mai multe persoane, acuzate de înșelăciune și șantaj!

Percheziții la ghicitoarele din Ploieşti! Mai multe persoane, acuzate de înșelăciune și șantaj! – Mai multe persoane din Ploieşti sunt acuzate că ar fi cauzat un prejudiciu de 60.000 de …]

Sport 0 Comentarii

Poloneza Agnieszka Radwanska este campioana campioanelor

Poloneza Agnieszka Radwanska este campioana campioanelor – Poloneza Agnieszka Radwanska a câștigat duminică finala Turneului Campioanelor, scor 6-2, 4-6, 6-3, cu Petra Kvitova (Cehia). Imediat după terminarea jocului din Singapore, …]

Sport 0 Comentarii

Premier League. ”Vulpile” din Leicester vor să mai ”fure” o victorie. Tottenham stă la pândă

Premier League. ”Vulpile” din Leicester vor să mai ”fure” o victorie. Tottenham stă la pândă – Campionatul de fotbal al Angliei programează marți și miercuri meciuri din etapa a 28-a. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*