5 aprilie 2016 Comentarii 0

Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi. Coincidențele ciudate care te vor infiora

Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi. Coincidențele ciudate care te vor infiora

Trecerea în neființă a lui Cornel Patrichi a fost prezisă acum ceva vreme de celebra clarvăzătoare, Carmen Harra. Ea a vorbit, la un moment dat, despre cifra 5, considerată fatidică. Şi se pare că cifra 5 i-a purtat ghinion marelui coregraf. Căci chiar în ziua de 5 aprilie a trecut în nefiinţă. 

”Este în anul 5, care este anul morţii, asta este tot ce pot să spun, care nu e un an bun”, declara în trecut Carmen Harra, conform Antena Stars. Ea a explicat care sunt semnificațiile cifrei 5. ”A trecut… a intrat în anul ăsta 5, în ştiinţa antică, anii 5 sunt, în general… a murit Hristos în ziua a cincea a săptămânii. Cifra 5 nu ne ajută. E o cifră care ne trece într-o altă dimensiune, dincolo de dimensiunea fizică, care simbolizează moartea fizică. Nici el numerologic nu este foarte ajutat, exact ca şi Cotabiţă. Din punct de vedere al numerelor, numerele lui nu ne ajută să mergem la vârsta de 80. La Cotabiţă era la fel, dar codificarea numelui îl ducea la vârsta de 80. Toate emoţiile negative duc la boli. Toate supărările, afecţiunile, toate astea agravează starea de lui de sănătate. Toate cumpenele prin care trecem au o mare influenţă asupra noastră”, spunea pe atunci Carmen Harra.

PRIMELE IMAGINI cu fiul lui Cornel Patrichi. Este DEVASTAT de durere | FOTO

Coregraful Cornel Patrichi a murit, marți, la vârsta de 72 de ani, în locuința lui din București. Cornel Patrichi, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi,  a fost diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci se lupta cu boala. Deşi la sfârşitul anului trecut a suferit o nouă operaţie la plămâni, pentru a scăpa de cancer,  lucrurile s-au agravat.

A murit Cornel Patrichi

Impresionanta poveste de dragoste dintre Cornelia şi Cornel Patrichi

Post-ul Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi. Coincidențele ciudate care te vor infiora apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi. Coincidențele ciudate care te vor infiora

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mister X nu se dezminte nici în Grecia. A patra remiză consecutivă pentru Răzvan Lucescu

Mister X nu se dezminte nici în Grecia. A patra remiză consecutivă pentru Răzvan Lucescu – Skoda Xanthi, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, a “adunat” cea de-a şaptea remiză din …]

Sport 0 Comentarii

Monica Ghiurco, audiată luni în Parlament, după ce a fost propusă a doua oară preşedinte director general al TVR

Monica Ghiurco, audiată luni în Parlament, după ce a fost propusă a doua oară preşedinte director general al TVR – Monica Ghiurco va fi audiată luni, 8 mai, în Comisiile …]

Sport 0 Comentarii

Un evreu și un musulman, doi prieteni, se plimbă împreună pe stradă pentru a promova pacea între popoarele lor / VIDEO

Un evreu și un musulman, doi prieteni, se plimbă împreună pe stradă pentru a promova pacea între popoarele lor / VIDEO – Un evreu și un musulman se plimbă pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*