Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO

Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO

Carmen Iohannis și-a petrecut ziua de vineri în parc, alături de elevii ei, pe care i-a scos la alergat în timpul orei de dirigenție.

Soția președintelui Klaus Iohannis a publicat pe pagina ei de Facebook fotografii cu elevii ei în parc. „Ora de dirigenție: în parc la antrenament. Join us! Alăturați-vă nouă!”, a scris Carmen Iohannis, pe rețeaua de socializare.

elevi alergat

elevi alergat2

FOTO: Facebook Carmen Iohannis

Gestul ei a fost lăudat de prietenii virtuali, care au felicitat-o pentru felul în care își motivează elevii să facă mișcare. „Felicitări, un profesor care motivează elevii la mișcare într-un cadru natural, unde ozonifică creierul. FELICITĂRI!!”, „Un exemplu de urmat pentru întreaga societate. Respect!”, „Un exemplu de urmat. spiritul de echipă și altruismul sunt esențiale pentru o societate care își dorește schimbare”, au scris aceștia, pe rețeaua de socializare.

Carmen Iohannis predă în continuare Limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Ea nu a vrut să renunțe la cariera ei didactică după ce Klaus Iohannis a fost ales președinte al României și s-a mutat la Palatul Cotroceni.

Post-ul Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Tatăl său e un actor celebru, dar ea l-ar putea depăși! Cum arată fiica lui Ewan McGregor

Tatăl său e un actor celebru, dar ea l-ar putea depăși! Cum arată fiica lui Ewan McGregor – S-a terminat cu viața liniștită pentru actorul scoțian Ewan McGregor! Fiica sa cea …]

Sport 0 Comentarii

Avem un Hagi la capătul pământului! ^Gligor a marcat pentru Perth Glory, în a doua zi a anului, la prima atingere de balon

Avem un Hagi la capătul pământului! ^Gligor a marcat pentru Perth Glory, în a doua zi a anului, la prima atingere de balon – Născut din tată român, un australian …]

Sport 0 Comentarii

Povestea noului erou al României, “Stânca din Carpați” Mihai Nistor. La un pas de retragere în 2009, campion mondial în 2015. “Relu Auraș este pentru mine ce a fost Cus D’Amato pentru Mike Tyson”

Povestea noului erou al României, “Stânca din Carpați” Mihai Nistor. La un pas de retragere în 2009, campion mondial în 2015. “Relu Auraș este pentru mine ce a fost Cus …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*