Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO

Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO

Carmen Iohannis și-a petrecut ziua de vineri în parc, alături de elevii ei, pe care i-a scos la alergat în timpul orei de dirigenție.

Soția președintelui Klaus Iohannis a publicat pe pagina ei de Facebook fotografii cu elevii ei în parc. „Ora de dirigenție: în parc la antrenament. Join us! Alăturați-vă nouă!”, a scris Carmen Iohannis, pe rețeaua de socializare.

elevi alergat

elevi alergat2

FOTO: Facebook Carmen Iohannis

Gestul ei a fost lăudat de prietenii virtuali, care au felicitat-o pentru felul în care își motivează elevii să facă mișcare. „Felicitări, un profesor care motivează elevii la mișcare într-un cadru natural, unde ozonifică creierul. FELICITĂRI!!”, „Un exemplu de urmat pentru întreaga societate. Respect!”, „Un exemplu de urmat. spiritul de echipă și altruismul sunt esențiale pentru o societate care își dorește schimbare”, au scris aceștia, pe rețeaua de socializare.

Carmen Iohannis predă în continuare Limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Ea nu a vrut să renunțe la cariera ei didactică după ce Klaus Iohannis a fost ales președinte al României și s-a mutat la Palatul Cotroceni.

Post-ul Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Carmen Iohannis a ieșit la alergat în parc, alături de elevii ei / FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nici dacă ar fi vrut, n-ar fi nimerit atât de ”bine”: femeia căreia Messi i-a rupt mâna e fan Real Madrid!

Nici dacă ar fi vrut, n-ar fi nimerit atât de ”bine”: femeia căreia Messi i-a rupt mâna e fan Real Madrid! – Lionel Messi face lucrurile „perfect” și când nu …]

Sport 0 Comentarii

Marius Copil a bătut degeaba drumul până în Suedia

Marius Copil a bătut degeaba drumul până în Suedia – După ce a pierdut în optimile de finală la turneul de tip chellenger de la Rennes, Marius Copil, 24 de …]

Sport 0 Comentarii

Cornel Dinu: ”Ekeng a murit cu zile! Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac”

Cornel Dinu: ”Ekeng a murit cu zile! Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac” – Cornel Dinu, administrator delegat la Dinamo, a făcut, la Dolce Sport, acuzații grave …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*