21 aprilie 2016 Comentarii 0

Casa regală din Suedia a dezvăluit numele proaspătului moștenitor! Prima imagine cu acesta|FOTO

Casa regală din Suedia a dezvăluit numele proaspătului moștenitor! Prima imagine cu acesta|FOTO

Casa regală suedeză a anunțat joi numele și titlul celui mai nou membru al familiei, primul fiu al prințului Carl Philip și al prințesei Sofia.

Micuțul, care a venit pe lume marți, se va numi Alexander Erik Hubertus Bertil și va avea titlul de Duce de Sodermanland, o provincie din sudul capitalei Stockholm. Anunțul a fost făcut regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei, la o întâlnire cu Cabinetul. Erik este numele bunicului matern al noului născut și un vechi nume regal, în timp ce Hubertus este unul dintre numele bunicului patern, regele Suediei. Copilul poartă, de asemenea, numele unchiului regelui, prințul Bertil, care a murit în anul 1997 și care a fost apropiat de Carl Philip și frații săi.

Alexander este primul copil al Ducelui și Ducesei de Värmland, prințul Carl Philip și prințesa Sofia, și este al cincilea în linia de succesiune la tron. Este, de asemenea, al cincilea nepot al regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei al reginei Silvia.

Carl Philip este al doilea dintre cei trei copii ai regelui și reginei Suediei. Cel mai mare dintre copii este prințesa moștenitoare Victoria, prezentă și ea la întâlnirea de joi, alături de sora sa mai mică prințesa Madeleine.

Foto: HEPTA

Post-ul Casa regală din Suedia a dezvăluit numele proaspătului moștenitor! Prima imagine cu acesta|FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Casa regală din Suedia a dezvăluit numele proaspătului moștenitor! Prima imagine cu acesta|FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Australia s-a calificat în semifinale grație unei erori de arbitraj în meciul cu Scoția

Australia s-a calificat în semifinale grație unei erori de arbitraj în meciul cu Scoția – World Rugby, instanța mondială a sportului cu balonul oval, a recunoscut, luni, că arbitrul sud-african …]

Sport 0 Comentarii

Irina Radu este noul președinte al TVR

Irina Radu este noul președinte al TVR – Irina Radu este noul președinte-director general al TVR. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au votat numirea Irinei Radu în funcția …]

Sport 0 Comentarii

Ignazio Cocchiere, un fotbalist în Parlamentul European! Cine este și ce vrea jucătorul legitimat la echipa belgiană Royale Union Saint-Gilloise

Ignazio Cocchiere, un fotbalist în Parlamentul European! Cine este și ce vrea jucătorul legitimat la echipa belgiană Royale Union Saint-Gilloise – Italianul Ignazio Cocchiere face o figură aparte în lumea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*