5 aprilie 2016 Comentarii 0

Cât ar trebui să dureze în mod normal o partidă de sex?

Cât ar trebui să dureze în mod normal o partidă de sex?

Unora li se pare că partidele de sex durează o veșnicie, alții sunt de părere că se termină mult prea repede. Care este totuși durata optimă a unui act sexual? Un psiholog de la Universitatea din Queensland a încercat să răspundă acestei întrebări.

În studiul său, doctorul Brendan Zietsch a arătat că un act sexual poate dura între 33 de secunde și până la 44 de minute. Totuși, durata medie a fost stabilită la 5,4 minute.

Specialistul susține că sunt mulți oameni care, după o partidă mult prea scurtă de sex, se întreabă cât ar trebui să dureze în mod normal pentrarea, dincolo de perioada de preludiu.

Cu toate acestea, el recunoaște că nu este tocmai simplu să faci un astfel de studiu, pentru că bărbații nu sunt tocmai sinceri atunci când sunt întrebați cât timp rezistă până la ejaculare. Dincolo de asta, sunt prea puțini cei care stau să se uite la ceas înainte și după ce fac sex.

500 de cupluri au acceptat însă să participe la studiu și să facă sex cu cronometrul lângă pat. Așadar, s-a ajuns la concluzia că durata este foarte diferită de la un cuplu la altul, variind între 33 de secunde și ajungând până la 44 de minute.

Făcând însă o medie matematică între timpii notați la cele 500 de cupluri s-a ajuns la o medie de 5,4 minute.

O concluzie surprinzătoare a fost în cazul cuplurilor mai vechi. S-a constatat că vechimea cuplului este invers proporțională cu durata partidei de sex.

Post-ul Cât ar trebui să dureze în mod normal o partidă de sex? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cât ar trebui să dureze în mod normal o partidă de sex?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tehnicianul român Dănuţ Oprea, rezultat notabil cu naţionala U 21 a Moldovei

Tehnicianul român Dănuţ Oprea, rezultat notabil cu naţionala U 21 a Moldovei – Selecţionerul naţionalei U 21 a Republicii Moldova, tehnicianul român Dănuţ Oprea, a reuşit o performanţă notabilă la …]

Sport 0 Comentarii

”Stejarii” trag tare pentru meciul din Georgia. Sâmbătă se dă Cupa ”Antim Ivireanul”

”Stejarii” trag tare pentru meciul din Georgia. Sâmbătă se dă Cupa ”Antim Ivireanul” – ”Stejarii” din echipa de rugby a României se antrenează în vederea meciului cu Georgia, din ultima …]

Sport 0 Comentarii

După București și Timișoara, Atletico Madrid se extinde în România

După București și Timișoara, Atletico Madrid se extinde în România – Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fotbal din lume, cu o tradiție de peste 100 de ani, campion …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*