Cât de dulce e fetița cea mică a lui Pepe. Nașa Andra i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei | FOTO
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Cât de dulce e fetița cea mică a lui Pepe. Nașa Andra i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei | FOTO

Cât de dulce e fetița cea mică a lui Pepe. Nașa Andra i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei | FOTO

Pepe se poate declara un bărbat fericit. Are alături de el o familie frumoasă și se mândrește cu ea. Pepe și-a dorit foarte mult un băiat, dar acum că are două fete superbe și-a dat seama că a găsit fericirea. Fetița cea mică, Rosa Alexandra, a împlinit un an, iar nașa ei, Andra, a ținut să îi transmită un mesaj emoționant.

”La mulți ani trandafirul meu frumos! Te iubește nașa ta! Să crești frumos lângă familia ta minunată, draga mea Rosa Alexandra! Vă pup și vă iubesc Maria, Raluca & Pepe”, a scris Andra lângă fotografia de mai jos.

andra fetita pepe
Drăgălașă foc, Rosa Alexandra i-a cucerit deja pe fanii Andrei, care au copleșit-o cu laude și urări.

Anterior, Pepe a publicat și el o fotografie mai veche cu micuța și a scris un mesaj frumos, ca din partea ei: ”În urma cu mult, mult timp cam așa stăteau lucrurile!!! Astăzi, deja sunt mare, am deja un an, sunt „pe picioarele mele” și îmi impun punctele de vedere chiar dacă mai ascult din când în când și de tati și de mami și de Maria !!! =))”.

pepe rosa alexandra

Post-ul Cât de dulce e fetița cea mică a lui Pepe. Nașa Andra i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cât de dulce e fetița cea mică a lui Pepe. Nașa Andra i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua caută fundaș stânga la Pandurii. Unde se duce Guilherme

Steaua caută fundaș stânga la Pandurii. Unde se duce Guilherme – Din gură, Steaua transferă pe toată lumea! În realitate, situația e critică. Campioana îl curtează, mai nou, pe Marko …]

Sport 0 Comentarii

Rămâne cum am stabilit. Steaua nu câștigă meciul cu ASA Tg. Mureș, Voiculeț avea drept de joc!

Rămâne cum am stabilit. Steaua nu câștigă meciul cu ASA Tg. Mureș, Voiculeț avea drept de joc! – Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a decis să respingă plângerea Stelei …]

Sport 0 Comentarii

Lovitură teribilă pentru Horia Tecău, la Turneul Campionilor! S-a accidentat chiar în ziua în care a devenit numărul 1 la dublu în clasamentul mondial! Constănțeanul are probleme la un deget, după ce s-a ciocnit cu colegul Jean-Julien Rojer, în penultimul game al partidei cu Matkowski-Zimonjici!

Lovitură teribilă pentru Horia Tecău, la Turneul Campionilor! S-a accidentat chiar în ziua în care a devenit numărul 1 la dublu în clasamentul mondial! Constănțeanul are probleme la un deget, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*