5 mai 2016 Comentarii 0

Cataclismul nu poate fi oprit. Încă o echipă din Liga 1 gata ”să tragă obloanele”! ”Se poate ajunge la desființare!”

Cataclismul nu poate fi oprit. Încă o echipă din Liga 1 gata ”să tragă obloanele”! ”Se poate ajunge la desființare!”

Colapsul fotbalului românesc este total și se cuantifică prin ritmul accelerat al „deceselor” echipelor, indiferent că sunt din categoria celor vechi, cu tradiție, sau noi, dar care s-au dovedit din start niște proiecte falimentare.

La Timișoara se vorbește despre desființarea celei de-a treia Poli. La începutul anilor 2000 a fost „îngropată” prima Poli, cea adevărată, după ce italianul Claudio Zambon a pus mâna pe club și l-a dus pe drumul fără întoarcere în timp record. După câțiva ani, Toni Doboș a mutat AEK București la Timișoara și, din acea grupare, s-a născut „Poli a lui Iancu”, care s-a și bătut la titlu câțiva ani, dar a sucombat în 2011. A urmat proiectul „Poli – Recaș”. ACS Recaș a fost mutată la Timișoara de primarul Robu și i s-a zis tot Poli. Însă și această echipă e gata de desființare, deși are doar patru ani în această formulă.

„Viitorul lui Poli poate fi sumbru, dacă primăria şi CJT-ul nu vor putea finanţa echipa. Se poate ajunge chiar la desfiinţare”, a declarat o sursă din club pentru debanat.ro. 

„Pentru ultimele cinci etape ale sezonului se va merge în aceeaşi formulă, la nivelul conducerii. După încheierea campionatului, indiferent de situaţia în care se va afla echipa, retrogradată sau nu, conducerea va fi destituită in corpore. Contraperformanţa echipei din acest sezon se datorează, în cea mai mare parte, amatorismului de la nivelul conducerii, care a girat două campanii de transferuri dezastruoase, în vara lui 2015 şi în această iarnă. Chiar dacă Liviu Anton şi Daniel Stanciu, cei care au fost şefii clubului în cele două campanii, nu mai activează la Poli, nu sunt absolviţi de vină nici actualii conducători. Ioan Miculaş, actualul preşedinte, nu este străin de gafele conducerii, el fiind membru în cadrul Consiliului Director, până la numirea sa în fruntea clubului. În plus, felul în care conduce clubul lasă mult de dorit. Mult circ ieftin asezonat cu rezultate dezastruoase, care s-ar putea solda cu o nouă retrogradare. Ultima gafă a lui Miculaş a fost când, în urmă cu câteva zile, dorea să insiste, prin intermediul unor interpuşi, pe lângă primarul Nicolae Robu pentru reinstalarea lui Florin Marin pe banca tehnică a lui Poli. Ce înseamnă asta? Că ne întoarcem la unul dintre cei responsabili de campania dezastruoasă de transferuri din această iarnă. În aceste condiţii, au fost demarate discuţii cu un om de fotbal din Timişoara care să preia responsabilitatea conducerii clubului, după terminarea sezonului”, a mai precizat sursa respectivă.

ACS Poli se află în acest moment pe locul 7 în clasamentu-l play-out-ului, cu doar 19 puncte, la trei în urma celor de la Concordia Chiajna, care ocupă locul 6, ce duce la baraj. Autoritățile locale au cheltuit aproape 10 milioane de euro în 4 ani cu această echipă care a jucat două sezoane în Liga 1, fără nicio performanță notabilă.

Post-ul Cataclismul nu poate fi oprit. Încă o echipă din Liga 1 gata ”să tragă obloanele”! ”Se poate ajunge la desființare!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cataclismul nu poate fi oprit. Încă o echipă din Liga 1 gata ”să tragă obloanele”! ”Se poate ajunge la desființare!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Aur pentru România! Monica Ungureanu, prima la Grand Prix-ul de judo de la Tbilisi

Aur pentru România! Monica Ungureanu, prima la Grand Prix-ul de judo de la Tbilisi – Românca Monica Ungureanu a câștigat medalia de aur la judo, categoria 48 kg, la Grand …]

Sport 0 Comentarii

Cum s-a văzut ”eternul derby” pe site-urile oficiale ale cluburilor. Dinamo, ironizată fin de Steaua

Cum s-a văzut ”eternul derby” pe site-urile oficiale ale cluburilor. Dinamo, ironizată fin de Steaua – Dinamo și Steaua au terminat la egalitate (0-0), joi, prima manșă a semifinalei Cupei …]

Sport 0 Comentarii

Grigore, surpriză în Qatar. Sânmărtean, pasă de gol și eliminare / VIDEO

Grigore, surpriză în Qatar. Sânmărtean, pasă de gol și eliminare / VIDEO – Echipa internaționalului Dragoș Grigore (29 de ani) a produs surpriza etapei în campionatul din Qatar. Al Sailiya, locul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*