29 aprilie 2016 Comentarii 0

Câți ani din viață își dedică femeile curelor de slăbire?

Câți ani din viață își dedică femeile curelor de slăbire?

Majoritatea femeilor sunt obsedate de fiecare kilogram în plus pe care îl pun pe ele. Așadar, nu e de mirare că își dedică cel puțin șase ani din viață dietelor, potrivit unui nou studiu britanic.

Cercetătorii britanici susțin că femeile își dedică cel mai mult timp curelor de slăbire după ce împlinesc vârsta de 20 de ani, cu precădere în ultimii cinci ani când se apropie de 30 de ani. Perioadă cea mai activă fiind la 29 de ani, dorindu-și să piardă cel puțin cinci kilograme ca să arate cât mai bine în momentul în care schimbă prefixul.

Însă, pe măsură, ce înaintează în vârstă, urmașele Evei încep să se simtă cât mai confortabil cu trupurile lor și cu felul în care arată, fapt pentru care acestea se gândesc mai puțin la pierderea kilogramelor. Așa se explică că de la 40 la 50 de ani, ele își dedică doar un an și trei luni regimurilor, iar după 50 de ani doar 10 luni. Per total, o femeie care trăiește până la 70 de ani, pierde sase ani și două luni din viață făcând sacrificii pentru siluetă, mai susțin oamenii de știință. În plus, durata medie a unei diete este de patru săptămâni și 3 zile. La studiu au participat 1.000 de femei, iar acesta a fost realizat de o firmă britanică.

Post-ul Câți ani din viață își dedică femeile curelor de slăbire? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Câți ani din viață își dedică femeile curelor de slăbire?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cine este prima femeie care va apărea pe bancnotele americane

Cine este prima femeie care va apărea pe bancnotele americane – Harriet Tubman, o femeie de culoare care a luptat pentru eliberarea sclavilor din robie, ar putea deveni prima persoană …]

Sport 0 Comentarii

Fugarul Sima îl dă în gât pe bișnițarul Becali: ^”A vrut să încaseze, în Elveția, 500.000 de euro cu un cec fără acoperire!”

Fugarul Sima îl dă în gât pe bișnițarul Becali: ^”A vrut să încaseze, în Elveția, 500.000 de euro cu un cec fără acoperire!” – Confesiunile lui Cristian Sima, brokerul fugar, …]

Sport 0 Comentarii

Liga I: CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 0-0 / LIVESCORE

Liga I: CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 0-0 / LIVESCORE – LIGA I CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 0-0 / LIVE (ora 17.00, Digi, Dolce, Look+) …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*