Caz bizar în Pakistan. Doi fraţi normali ziua paralizează complet noaptea. Ce spun medicii
9 mai 2016 Comentarii 0

Caz bizar în Pakistan. Doi fraţi normali ziua paralizează complet noaptea. Ce spun medicii

Caz bizar în Pakistan. Doi fraţi normali ziua paralizează complet noaptea. Ce spun medicii

Cazul ciudat al unor fraţi din Pakistan uimeşte medicii din toată lumea. Aceştia au activități normale ziua, noaptea nu se pot micşa deloc, paralizând aproape complet. În zorii zilei, fraţii îşi revin.

Abdul Rasheed (9 ani) și Shoaib Ahmed (13 ani), doi fraţi din Balucistan (sud-vestul Pakistanului) trăiesc un coşmar de fiecare dată când vine noaptea. Băieţii, perfect normali ziua, paralizează aproape complet o dată cu lăsarea întunericului. Trupurile le înţepenesc, iar cei doi fraţi nu se pot micşa deloc, nu pot vedea şi nici nu pot vorbi. Imediat cum răsare soarele, cei doi îşi revin în simţiri şi îşi recapătă puterile.

Acest caz ciudat, relatat în presa din toată lumea, a pus pe jar medicii din Pakistan. În prezent, ei fac mai multe teste, inclusiv aerului şi solului din zona unde locuiesc cei mici, pentru a afla care ar putea fi cazul acestei ciudăţenii. Analizele medicale au fost trimise în străinătate pentru examinări mai aprofundate.

Tatăl celor doi copii este văr primar cu soția lui, iar doi din cei șase copii ai lor au murit în primii ani de viață. Din ceilalţi patru rămaşi în viaţă, doi sunt complet sănătoşi, iar ceilalţi doi, numiţi „copii solari” paralizează pe timpul nopţii.

Tatăl copiilor crede să aceştia „primesc energia de la soare”, dar medicii au respins însă ideea conform căreia lumina solară joacă un rol în starea băieților, ținând seama că Abdul Rasheed și Shoaib Ahmed se pot mișca normal când se află într-o cameră întunecată sau când plouă.

În pofida afecţiunii inexplicabile, cei doi copii sunt optimişti în privinţa viitorului lor: unul vrea să fie învățător, iar celălalt, imam.

Foto: EPA

 

Post-ul Caz bizar în Pakistan. Doi fraţi normali ziua paralizează complet noaptea. Ce spun medicii apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Caz bizar în Pakistan. Doi fraţi normali ziua paralizează complet noaptea. Ce spun medicii

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La aproape 70 de ani, Gerd Müller, unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria fotbalului mondial, are Alzheimer. ^Fostul lui club, Bayern Munchen, se pregătește de ce-i mai rău: ”Îi suntem cu toții recunoscători!”

La aproape 70 de ani, Gerd Müller, unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria fotbalului mondial, are Alzheimer. ^Fostul lui club, Bayern Munchen, se pregătește de ce-i mai rău: …]

Sport 0 Comentarii

Bucurie mare în familia lui Salman Khan! Ce bine îi stă în postura de tătic! Imagine adorabilă

Bucurie mare în familia lui Salman Khan! Ce bine îi stă în postura de tătic! Imagine adorabilă – Salman Khan e în culmea fericirii. Presupusul iubit al româncei Iulia Vântur …]

Sport 0 Comentarii

De ce n-a mai ajuns Paul Anton la Steaua. Rădoi: ”Băi, băiete, tu n-ai personalitate?”

De ce n-a mai ajuns Paul Anton la Steaua. Rădoi: ”Băi, băiete, tu n-ai personalitate?” – Paul Anton (24 de ani) a ajuns la Dinamo, după ce Steaua se afla …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*