6 mai 2016 Comentarii 0

Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Un suspect a fost achitat. Este prima persoană judecată după valul de agresiuni din noaptea de Revelion

Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Un suspect a fost achitat. Este prima persoană judecată după valul de agresiuni din noaptea de Revelion

Un algerian suspectat că a pipăit o femeie la Koln, în ajunul Anului Nou, a fost achitat de acuzația de tentativă de agresiune sexuală. Tânărul în vârstă de 26 de ani este prima persoană judecată pentru infracţiuni de natură sexuală după evenimentele de la Koln, care au dus la o adevărată dezbatere privind politica Germaniei în criza imigranților.

Un purtător de cuvânt al tribunaului a declarat, pentru BBC, că “nu a putut fi dovedit” faptul că tânărul de 26 de ani a luat parte la agresiunile sexuale.

Algerianul a fost acuzat că a făcut parte dintr-un grup care a pipăit o femeie la Koln. Mai precis, în noaptea de Anul Nou, zece bărbați au înconjurat și au pipăit o femeie, în gara centrală din Koln. Totodată, agresorii i-au furat telefonul mobil. Aparatul a fost găsit asupra suspectului, însă acesta a declarat că l-a cumpărat de la o cunoştinţă.

În timpul procesului, victima agresiunii nu l-a recunoscut, astfel că tribunalul regional de la Koln a stabilit că nu există probe care să arate că bărbatul a făcut parte din grupul de agresori.

Algerianul a fost achitat de acuzația de agresiune sexuală, însă a fost găsit vinovat de furt. El era acuzat și că a încercat să spargă o mașină, alături de un alt bărbat, pe 13 decembrie.  Mai precis, tânărul a fost găsit vinovat de tăinuire de lucruri furate şi tentativă de spargere a unui vehicul. El a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare.

Peste 1.000 de plângeri penale au fost depuse în urma acestor infracţiuni de la Koln, atribuite în mare parte unor străini, dintre care câteva sute pentru infracţiuni de natură sexuală. Mai mulţi inculpaţi au fost deja găsiţi vinovaţi de comiterea unor furturi.

Agresiunile sexuale din Koln au declanșat tensiuni în Germania, privind politica Angelei Merkel în criza refugiaților. Anul trecut, Germania a primit 1,1 milioane de imigranți, unii dintre ei provenind din Siria și Irak, țări afectate de război.

Potrivit BBC, 159 de suspecți au fost cercetați în cazul agresiunilor din Koln, iar cei mai mulți dintre ei sunt de origine algeriană și marocană.

 

 

Post-ul Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Un suspect a fost achitat. Este prima persoană judecată după valul de agresiuni din noaptea de Revelion apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Un suspect a fost achitat. Este prima persoană judecată după valul de agresiuni din noaptea de Revelion

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tragedia de la Clinceni. Andreea Nica, portărița de la Unirea Slobozia, și-a pierdut viața în accidentul de la parașutism. ^Handbalista fusese componentă a naționalei de tineret. ”Încă nu pot crede că Andreiuța noastră nu mai e printre noi”

Tragedia de la Clinceni. Andreea Nica, portărița de la Unirea Slobozia, și-a pierdut viața în accidentul de la parașutism. ^Handbalista fusese componentă a naționalei de tineret. ”Încă nu pot crede …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali îi tachinează pe dinamoviști: ”Îi bate Chiajna cu 2-0”. L-a șicanat și pe Iordănescu. Mircea Rednic se miră de tactica celor de la Chiajna

Gigi Becali îi tachinează pe dinamoviști: ”Îi bate Chiajna cu 2-0”. L-a șicanat și pe Iordănescu. Mircea Rednic se miră de tactica celor de la Chiajna – Gigi Becali i-a …]

Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui

Nicolas Sakozy va deveni unchi! Actrița Mary-Kate Olsen, însărcinată cu fratele lui – Mary-Kate Olsen s-a măritat cu mult mai în vârstă bancherul francez, Olivier Sarkozy, în mare secret în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*