12 aprilie 2016 Comentarii 0

Cazul crucilor anti-moschee, care au fost împrăștiate prin Capitală, investigat de Parchet

Cazul crucilor anti-moschee, care au fost împrăștiate prin Capitală, investigat de Parchet

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cercetează, în urma unei sesizării făcută de Poliţia Sector 2, situaţia celor care au amplasat cruci inscripţionate cu „Creştinii nu vor megamoschee” în Capitală.

Serviciul de Investigaţii Criminale, de la nivelul Direcţiei Generale a Poliţiei Capitalei, a solicitat secţiilor din subordine să înainteze către Structura Centrală toate sesizările pe care le au cu privire la instalarea crucilor inscripţionate cu mesajul „Creştinii nu vor megamoschee”.

În documentul intern se arată că poliţiştii din subordine trebuie, printre altele, să „identifice camerele video care surprind momentul amplasării crucilor şi să întocmească procese verbale de vizionare a înregistrărilor video, să depună crucile găsite la camerele de corpuri delicte ale fiecărui sector de poliţie ,” arată Mediafax.

Mai multe cruci din lemn de doi metri au apărut, vineri dimineaţă, 8 aprilie,  pe stâlpii din București, în semn de protest împotriva construirii unei moschee imense în Capitală.

„Creștinii nu vor Mega Moschee”, este mesajul inscripţionat pe cruci. „Astăzi 8.04.2016 am montat 500 de sfinte cruci de lemn în dorința de a sensibiliza și trezii conştiinta cetăţenilor, referitor la pericolul construirii unei Mega Moschei în București. În marile intersecții pe Cruci stă scris „Creștinii nu vor Mega Moschee”, a scris pe Facebook unul dintre organizatorii protestului.

Post-ul Cazul crucilor anti-moschee, care au fost împrăștiate prin Capitală, investigat de Parchet apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cazul crucilor anti-moschee, care au fost împrăștiate prin Capitală, investigat de Parchet

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rugbistul Ionuţ Botezatu a salvat un bărbat de la moarte, la Sighetu Marmaţiei

Rugbistul Ionuţ Botezatu a salvat un bărbat de la moarte, la Sighetu Marmaţiei – Rugbistul Ionuţ Botezatu, component al echipei naţionale şi al formaţiei CSM Ştiinţa Baia Mare, a salvat …]

Sport 0 Comentarii

Sepp Blatter iese la bătaie contra procurorilor: ”Este scandalos”!

Sepp Blatter iese la bătaie contra procurorilor: ”Este scandalos”! – Sepp Blatter, președintele FIFA, a ieșit și carapace și contraatacă: ”Sunt condamnat fără să existe probe împotriva mea. Este scandalos”! Asta …]

Sport 0 Comentarii

Horia Tecău rămâne pe podium. Este pe locul 3 ATP la dublu

Horia Tecău rămâne pe podium. Este pe locul 3 ATP la dublu – Tenismanul Horia Tecău se menţine pe locul trei în clasamentul ATP de dublu, cu 6.990 de puncte, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*