13 aprilie 2016 Comentarii 0

Cazul pacientului dat afară din spital pentru că a denunțat un medic șpăgar. Primarului nu-i pasă de soarta bătrânului

Cazul pacientului dat afară din spital pentru că a denunțat un medic șpăgar. Primarului nu-i pasă de soarta bătrânului

Spitalul Municipal Mediaş, unitate de unde bătrânul Mihai Petre (63 de ani) a fost externat cu o zi înainte de operaţie, pentru că a denunţat un medic care cerea şpagă, se află în subordinea primăriei, însă edilul nu e interesat de soarta localnicului umilit.

“Domnul primar este într-o şedinţă, iar viceprimarul (George Stelian Petrescu – n.r.) este în concediu. Reveniţi pentru a vi se comunica dacă se va începe vreun control sau nu”, a fost răspunsul de la Biroul de Comunicare al Primăriei Mediaş.

Am apelat din nou, dar nimeni nu a mai răspuns la telefon. Nici primarul Teodor Neamţu nu a fost de găsit. La rândul său, nici ginecologul Radu Chicea, preşedintele Colegiului Medicilor din Sibiu, nu a dorit să ne precizeze dacă i se pare moral comportametul colegului său, doctorul Adrian Paştiu.

“Nu este la birou, vă transfer la Departamentul Juridic”, a fost singurul răspuns primit de la doctorii sibieni. Desigur, la Biroul Juridic nu era nimeni.

Libertatea a relatat marți cazul pacientului Mihai Petre, dar afară din spital, înainte de operație, pentru că a denunțat un medic șpăgar. Bătrânul avea trimitere de la medicul de familie care îi recomandase operația de litiază biliară sau colică biliară. Altfel spus, suferea de hernie și avea nevoie de o intervenție chirugicală pentru a scăpa de dureri. După ce a achitat cei 500 de lei, bătrânul i-a spus că nu mai are decât 150 de lei, bani care trebuie să-i ajungă până la următorul salariu. Umilit, Mihai Petre a avut curajul să sune, pe 25 martie, la 0 800 800 806 – Linia Verde Anticorupție. A doua zi, când trebuia sa fie operat, șeful de secție, doctorul Ngwenya Mishack, și Paștiu s-au prezentat în fața bătrânului și i-au spus că nu-l pot opera, să meargă alt spital și l-au externat.

Post-ul Cazul pacientului dat afară din spital pentru că a denunțat un medic șpăgar. Primarului nu-i pasă de soarta bătrânului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cazul pacientului dat afară din spital pentru că a denunțat un medic șpăgar. Primarului nu-i pasă de soarta bătrânului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Biserici din Bucureşti şi Ilfov, nesigure pentru slujba de Înviere. Ce a anunțat ISU

Biserici din Bucureşti şi Ilfov, nesigure pentru slujba de Înviere. Ce a anunțat ISU – La 17 biserici din Bucureşti şi judeţul Ilfov au fost descoperite zeci de nereguli pe …]

Oana Lis, devastată de durere.”Sper că e într-o lume mai bună”

Oana Lis, devastată de durere.”Sper că e într-o lume mai bună” – În urmă cu două luni, Oana Lis a pierdut o ființă dragă, care i-a fost alături întotdeauna. Nașa …]

Sport 0 Comentarii

Încă o variantă pe Jose Mourinho. Fostul antrenor al lui Chelsea, dorit de o echipă națională

Încă o variantă pe Jose Mourinho. Fostul antrenor al lui Chelsea, dorit de o echipă națională – După Manchester United și Real Madrid, presa internațională avansează o nouă variantă pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*